Konferenssiliiga to 30.11. klo 19:45

HJK - Aberdeen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkyttävä keli pelata futista! Onko kotietu HJK:lle voiton tae hyytävässä Helsingin illassa?

HJK pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa Aberdeenia vastaan torstaina. Vaikka urheilullista panosta ottelussa ei ole, toisi Konferenssiliiga-voitto mukavasti euroja isäntien kassaan. Skotlannissa pelattu ensimmäinen keskinäinen kamppailu päättyi tasapeliin, mutta Klubille kotietu tällaisessa otteluparissa on valtava. Skotlannissa on totuttu rajuihin keleihin, mutta olosuhdeshokki on silti tarjolla reissulaisille.

*Hyödynnä huipputarjous! Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jos on menossa matsiin, kannattaa varmasti pukeutua lämpimästi. Torstai-iltaan on tarjolla lumisadetta sekä kovaa tuulta, joka saa verrattain miedommatkin pakkaslukemat tuntumaan hyytävälle. Jalkapallon pelailuun tämä on jäätävä keli, mihin HJK varmasti on tottunut paremmin. Toisaalta myös tekonurmi käyttäytyy lämmityksestä huolimatta hieman eri tavalla tämänkaltaisissa olosuhteissa.

田中亜土夢

@atomini98
Trick of the day!!!!
2024年も続きます!!!
@hjkhelsinki 🤝🤝🤝

Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen oli tasainen vääntö, jossa molemmilla oli etsikkoaikansa. Kovimmat hyökkäyspään painejaksot sai tuolloin aikaiseksi Aberdeen, mutta tulevan matsin käsikirjoituksesta on odotettavissa hyvin erilainen. Vierailla ei ole enää mitään toiveita jatkopaikasta eli molemmilla on niiltä osin sama tilanne, mutta tahtotila saattaa kotijoukkueen leirissä olla täysin erilainen – onhan kausi jo lähes ohi.

Aberdeen ei ole täysin täyttänyt odotuksia Skotlannin Premiershipissä ja sesonkia on takana vasta 12 ottelua. Selvää on, että joukkueen tärkeimmät ottelut ovat jatkossa kotimaan kamaralla ja tärkeitä pelaajia ei HJK:ta vastaan kannata riskeerata. Suomen sääolosuhteet yhdistettynä pelialustaan lisäävät suurella todennäköisyydellä myös loukkaantumisten riskiä.

Isäntien kannalta merkittävä kysymys on, pystyykö Bojan Radulovic pelaamaan. Veikkausliigan maalikuningas oli pienen kolhun vuoksi sivussa edellisessä kotikamppailussa Frankfurtia vastaan ennen maaottelutaukoa. On täysin mahdollista, että espanjalaiskärki jallittaa Töölön tekonurmella vielä kerran tällä kaudella. Pitkäaikaisloukkaantumisia lukuun ottamatta Klubi vaikuttaisi olevan suhteellisen terveenä. Pelivalinnaksi isketään kotivoitto (1X2 – HJK).

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi futiksen eurokamppailuissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.