Veikkausliiga su 23.04. klo 18:30

HJK - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjan kärkimatsi Töölössä – onkohan tasoeroa silti liikaa?

HJK on saanut Veikkausliigaan lentävän lähdön – joukkue on ehtinyt pelaamaan jo kolme ottelua, ja kaikista on ollut tuloksena täydeti pisteet. Niinpä kaulaa on kertynyt ennalta pahimpiin uhkaajiin FC Honkaan ja kolmen kierroksen jälkeen valmentajaa vaihtaneeseen KuPSiin jo mukavasti. AC Oulu on kerennyt pelaamaan vain kaksi ottelua, mutta niistä kairatut neljä pistettä ovat varmasti kannattajien mieleen.

Viikolla Klubi pelasi VPS:ää vastaan ja löi taululle tylyt lukemat. Klubin offensiivi oli varamiehisille vaasalaisille tyystin liikaa, eikä voittajasta jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Toni Koskela peluuttaa joukkueellaan hyvin selkeää jalkapalloa, ja laatuero muihin joukkueisiin on kiistaton. Poissa ovat viime otteluista olleet Miro Tenho, Perparim Hetemaj sekä Lucas Lingman, mutta Klubin leveästä miehistöstä löytyy kyllä vaihtoehtoja sinällään tärkeille pelureille.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kolme pistettä maistui Toni Koskelalle.

HJK on aloittanut nyt kolmella voitolla päästämättä maaliakaan.

veikkausliiga.com/uutiset/2023/0…

#veikkausliiga #HJKVPS

AC Oulu hävisi Klubille kuun alussa liigacupin finaalissa, joten joukkueilla on toisiinsa suhteellisen tuore tuntuma. Viimeisen kympin aikana Klubin tekemät maalit olivat oululaisille liikaa, vaikka lopussa vielä kosmeettinen kavennus tulikin. Viime viikonloppuna ACO oli telineissä Valkeakoskella, ja Haka meni ensimmäisen puolituntisen aikana kahden maalin johtoon. Oululaiset kuitenkin kairasivat itsensä tasoihin Ashley Coffeyn maaleilla – miehestä tulee olemaan AC Oululle vielä paljon iloa.

Veto lähtee Klubin puolesta – tasoitusvedolla maalin voitolla saa omat pois, ja runsaampi voitto tuo lunastuksen. Kannattaa huomioida, että viime aikoina HJK:n kertoimet ovat tupanneet nousemaan vielä ennen kick offia. Niinpä viime hetken kertoimissa saattaa olla vielä enemmän valueta.