Veikkausliiga la 18.06. klo 17:00

HJK - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK on todella repaleinen! Valmennuksen vaihtoehdot erityisesti keskisektorille ovat todella vähissä

Isännillä on pahoja poissaoloja, jotka varjostavat 115-vuotisjuhlaottelua. Hiljattain tulleen tiedon mukaan peräti kahden tärkeän pelaajan kausi on kokonaan ohi ja alkuviikon cup-kamppailu toi mukanaan kokonaiset kolme loukkaantumista. Vierailija on onnistunut erinomaisesti alkukaudella ja se on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Merkillepantavaa on, että oululaiset ovat viimeistelleet kokonaisuutena ainoastaan kaksi osumaa ottelua enemmän pelannutta Klubia vähemmän ja myös sen pelaajatilanne vaikuttaa hyvälle.

HJK palasi tauolta tällä viikolla Suomen Cupissa kaatamalla VPS:n niukasti maalein 0–1 vasta rankkareilla. Jatkopaikastaan helsinkiläisjoukkue sai maksaa kuitenkin kovaa hintaa, sillä sekä toppari Valtteri Morènin ja keskikenttäpelaaja Roope Riskin kausi on tiettävästi tyystin ohi. Lisäksi Anthony Olusanya sai pienen tärskyn, eikä pelaa oululaisia vastaan. Kokoonpanosta puuttuvat lisäksi Perparim Hetemaj, Miska Ylitolva, Riku Riski ja Santeri Väänänen. Nyt puhutaan sellaisesta pelaajakadosta, joka tuntuu ja näkyy jopa HJK:n kokoonpanossa. Kirsikkana kakun päälle tarjoiltiin vain hieman ennen VPS-matsia tullut Jair Silvan sopimuksen purku-uutinen.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA


AC Oulun näinkin vahva meininki Veikkausliigassa on varmasti yllättänyt monet, mutta sinänsä tätä saattoi ounastella. Sarjanelosen hankinnat onnistuivat tälle kaudelle nappiin ja pian joukkue saanee takaisin myös tärkeän hyökkääjänsä Denis Salanovicin, joka on ollut sivussa toukokuulta saakka. HJK-matsi saattaa tosin tulla liian nopeasti. Joukkue putosi Suomen Cupissa JäPSin vieraana tiistaina, mikä oli varmasti iso pettymys, mutta nyt sille tulee kunnollinen mahdollisuus repaleista HJK:ta vastaan.

Isännän hyökkäysvoima on edelleen vahvaa valuuttaa, mutta Jairin poistuminen sekä Roope Riskin, Hetemajn ja Olusanyan yhtäaikainen poissaolo on kammottava uutinen isännille. Keskisektori on nyt todella haavoittuvainen, eikä konehuone ole etenkään hyökkäyssuuntaan katsottaessa entisensä. AC Oululla on kaikki edellytykset pilata isännän juhlapeli. William Hill tällää vierasvoitolle kybän kertoimen ja se maistuu Uhmapelaajille. Avaa tästä tili ja nappaa monsterikerroin kiinni! Saat lisäksi ensitalletuksesi suuruisen ilmaisbetsin (voitot ilman kierrätystä).