Kansallinen Liiga su 27.03. klo 14:00

HJK - Ă…land Utd

Klubi uuteen kauteen vahvempana!

Tänä viikonloppuna startataan naisten Kansallinen liiga hyisissä olosuhteissa. Pohjoinen puhuri vie kelit pakkasen puolelle, ja viima käy luihin ja ytimiin. Suosikkina sarjaan lähtee viime kaudella mestaruuden korkannut KuPS, jonka materiaali on tälläkin kaudella koko liigan eliittiä. Gentjana Rochi on sarjan paras pelaaja – viime kauden 26 maalia puhuvat puolestaan.

Sarjan ensimmäisen tipsimatsin joukkueet HJK ja Åland United kuuluvat KuPSin kovimpiin haastajiin tällä kaudella. Ahvenanmaalaiset ottivat viime kaudella pronssia, ja Klubi oli heti perässä sarjan nelonen. Klubin menestystä söi viime kaudella epäonni loukkaantumisten suhteen, ja olipa päävalmentaja Jonne Kunnaskin syksypuolella pitkällä sairauslomalla.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Klubi menetti kokeneemmasta päästä pelaajia, mutta uusiutumiskyky laadukasta juniorityötä tekevällä seuralla on hyvä. Maalinteko ei ollut viime vuonna HJK:n paras avu, mutta tänä vuonna tehoja odotetaan erityisesti Vantaalta siirtyneeltä Oona Seveniukselta. Sarjapaikasta luopuneesta TiPSistä saatiin myös rinkiin laatupelaajia.

Kauden 2020 mestari Åland United on vahva tekijä naisfutiksen puolella. Pelaajien vaihtuvuus saarella on jälleen sangen suurta, ja suurimpana menetyksenä voidaan mainita viime kauden maalitykki Cassandra Korhonen, joka siirtyi Benficaan. Näköpiirissä ei ole vielä Korhosen saappaat täyttävää korvaajaa, joka voi olla alkukaudella hyvinkin suuri ongelma.

Kotonaan Klubia voi pitää suosikkina, ja vetoihinkin kotivoitto maistuu kohtuullisesti. Sarjan avaus ja olosuhteet tuovat tietysti omat mutkansa matkaan, mutta luottoa Klubiin löytyy silti sarjassa menestymiselle – kunhan viime kauden kaltaiset ongelmat vältetään.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa