Konferenssiliiga to 25.11. klo 19:45

HJK - Alashkert

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Helsingissä pelataan kauden viimeinen matsi! Palkintorahat kiiluvat yhä HJK-yläkerrassa kaikkien silmissä

HJK jaksaa vielä porskuttaa Konferenssiliigassa, vaikka joukkueen mahdollisuudet jatkopeleihin ovatkin jo menneet. Tästä huolimatta suomalaisseuralle varmasti maistuisivat pöydällä Alashkert-ottelussakin olevat palkintorahat, joita olisi tarjolla pisteiden irrotessa. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Klubi pyyhki vieraissa lattiaa armenialaisilla, joten vahvalla kokoonpanolla se onnistunee myös Töölössä.

Ainoastaan Sebastian Dahlström sekä maalivahti Jakob Tånnander ovat sivussa HJK:n kauden viimeisessä kotikamppailussa, jossa joukkue saa vieraakseen Armenian pääkaupungissa Jerevanissa kotipaikkaansa pitävän Alashkertin. Lohkojumbolla ei ole vielä kasassa ensimmäistäkään pistettä Konferenssiliigassa ja isännillä puolestaan on plakkarissa kolme pistettä, jotka se sai voittamalla tulevan vastustajansa vierasnumella lukemin 2–4-numeroin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

HJK on saamassa mukavasti faneja kotikatsomoonsa kauden viimeisessä Helsingissä pelattavassa kamppailussa. Erinomaisesti kansallisessa Veikkausliigassa tälläkin kaudella menestynyt ja lopulta mestaruuden niukasti KuPSin nenän alta vienyt kotijoukkue on saanut levätä erinomaisesti vieraisiin nähden. HJK pelasi edellisen kerran marraskuun alkumetreillä, kun Alashkert puolestaan on ehtynyt pelata jo kaksi kamppailua maaottelutauon jälkeen – viimeisin oli edellisenä viikonloppuna.

Uhmapelaajat saa HJK:n voitolle BlackFriday-kertoimen 30,00, jota ei kannata jättää käyttämättä. Betssonin tarjous takaa siis rahasi 30-kertaisina helsinkiläisten voittaessa. Käytännössä ilmaista massia on tarjolla! HJK on huomattavasti Alashkertia vahvempi ryhmä, minkä se on jo tällä kaudella osoittanut. Jos sinulla on jo pelitili Betssonille, ei hätää! Uskallamme helposti ottaa isäntien vähintään kahden maalin voittoa kupongille (HJK -1,5) ja myös tälle tavalliselle pelikohteelle saadaan todella maistuva kerroin.