Eurooppa-liiga to 27.10. klo 22:00

HJK - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

AS Roma ilman ykköstähteään Helsinkiin! Selättääkö José Mourinhon miehistö lokakuun ja tekonurmen metkut?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat maukkaan ilmaisvetotakuun betsaamalla HJK:n kautta tasoituksella. Saat 25€ talletuksella varmuudella 50€ pelattavaa – kävi ensimmäisessä vedossa miten tahansa.

AS Roma marssittaa tähtisikermänsä Töölön stadionille, kun se kohtaa HJK:n torstai-iltana Eurooppa-liigan kamppailussa. HJK tulee otteluun pidemmän huilin saattelemana, kun kausi päättyi Veikkausliigassa jo vajaat pari viikkoa sitten. Kuinka The Special Onen miehistö sopeutuu Helsingin muovisiin, kylmiin ja kosteisiin olusuhteisiin?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

HJK voitti Veikkausliigan mestaruuden ja juhlat alkoivat jo toissa sunnuntaina. Lepo- ja harjoittelutauon merkitys on varmasti ollut joukkueelle todella suuri. Klubin tie Euroopassa vaikuttaisi jäävän alkulohkoon, mutta pöydällä on tämänkin matsin voittajalle muhkea rahapotti ja joukkue haluaa varmasti osoittaa vielä kerran kotiyleisölleen luonnetta. AS Roman panokset matsiin tultaessa ovat merkittävät, mutta kenttä ja olosuhteet eivät ole sille tyypilliset.

José Mourinhon joukkue hävisi viime viikonloppuna 0–1-numeroin Napolille Serie A:ssa. Seuraava kamppailu on todella erilainen ja se pelataan Töölön tekonurmella. Ludogorets on lohkossa kolme pistettä roomalaisia edellä, kun kaksi ottelua on vielä jäljellä. Viimeisellä lohkokierroksella Roma kohtaa nimenomaan bulgarialaisjoukkueen ja täysi pistepotti Helsingissä helpottaisi urakkaa huomattavasti.

AS Roma English

@ASRomaEN
✈️ Time to fly! 🇫🇮

#ASRoma #UEL

Hyökkäyspäässä on ollut odotetun hankalaa Paulo Dybalan loukkaantumisen jälkeen, eikä argentiinalainen ole vielä hetkeen toipumassa pelikuntoon. 28-vuotias ehti luoda ylivoimaisesti eniten tilanteita roomalaisten hyökkääjistä alkukaudella ja on korkealla tässä tilastossa myös koko Serie A:n mittareilla. HJK voi olla Mourinhon miehistölle kotiolosuhteissaan todella pirullinen vastustaja. Muutenkin on huomioitava, että Klubi on ollut Eurooppa-liigan kotipeleissään tappiosta ja tasapelistä huolimatta hyvä.

Jättimäisenä ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Roman ylivoima on selvä, mutta HJK taistelee, repii ja raastaa. Täyteen ahdettu kotijoukkueen nimeen mylvivä stadion, lokakuun lopun kolea syysilta ja tekonurmi voivat olla isännille hyviä valtteja. Jukka Raitala puuttuu Klubi-puolustuksesta korttitilin täyttymisen johdosta, mutta muilta osin isännillä on käytössään paras eurokentillä nähty kokoonpano. Betsivalinnaksi maistellaan HJK:ta tasoituksella +1,5 – veto osuu kotivoitolla, tasapelillä sekä korkeintaan yhden maalin vierasvoitolla.

Ilmaisvetotakuulla saat aina uuden mahdollisuuden!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Uhmapelaajien kohteeseen, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “HJK +1,5 maalia” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 45€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.