Veikkausliiga la 02.04. klo 15:00

HJK - FC Honka

Hyvän pre-seasonin vetänyt Honka haastaa Klubin! Näin pelaat tuplakertoimella!

Artikkelin lopussa on ohjeet kuinka saat vedollemme tuplakertoimen (tarjolla vain Uhmapelaajille).

Veikkausliiga alkaa viikonloppuna sangen hyisissä olosuhteissa, sillä talvi ei ole vielä jättänyt Suomea rauhaan tämän sesongin osalta. Töölössä kausi päästään joka tapauksessa aloittamaan hyvissä olosuhteissa, ja HJK starttaa Veikkausliigakauteen kohtaamalla FC Honkan ns. metroderbyssä. Honka pesi kasvojaan rankalla kädellä pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen, ja pre-seasonilla jälki on ollut vahvaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

HJK operoi näillä leveysasteilla ylivoimaisilla resursseilla, ja mikä tahansa muu kuin mestaruus olisi joukkueelle jättipettymys. Todelliset lihakset mitataankin sitten Euroopan kentillä, missä Klubin minimitavoite on päästä vähintään Konferenssiliigaan parantamaan viime vuoden suoritusta. Rosteriin on tullut Huuhkajissa meritoituneita pelaajia, kotimaisten kilpailijoiden avainpelaajia sekä laadukkaita lainapelaajia isommista joukkueista. Klubi viimeisteli virettään pelaamalla tasapelin Hammarbyn kanssa.

Honka uusiutui viime kauden jälkeen rajusti. Lisäksi Vesa Vasara on kehittänyt joukkueen prässipeliä vielä entistäkin raivokkaammaksi. Ainakin Liigacupissa homma oli jo kauniisti kukinnollaan, ja espoolaiset ottivatkin kauden ensimmäisen pokaalin turnauksesta. Honka on velvoitettu palaamaan tällä kaudella kuuden sakkiin, mutta pitkässä sarjassa se ei todennäköisesti pysty haastamaan aivan sarjan kärkeä. Tosin voitto Djurgårdenista harjoituspelissä on hyvä referenssi muun menestyksen lisäksi.

HJK:lta puuttui Hammarby-pelistä iso liuta pelaajia maajoukkuekomennusten ja sairastelujen vuoksi, joten oikealla permanentilla ei saatu alle kunnon matsia. Espoo on ollut alkuvuoden oikein hyvä, ja yllätyksen mahdollisuus on suurimmillaan juuri kauden avausmatsissa. Lähdetään ottamaan tähän matsiin positiota siitä, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Ainekset tähän ovat hyvät, sillä Klubin luokka tiedetään ja Honka on ollut todella vaarallinen ylöspäin.

Näin saat HJK – FC Honka -betsillemme tuplakertoimen 3.92!

Molempien joukkueiden maali maistuu TurboVegasille jo kertoimella 1,96.

Hyödyntämällä vain Uhmapelaajille saatavilla olevan bonuksen saat vedollesi kaksinkertaisen valuen. Näin se toimii!

  1. Siiry TurboVegasille ja talleta haluamasi summa (rekisteröintiä ei tarvita)
  2. Talletuksesi tuplataan heti (min 20€ max 200€)
  3. Lyö talletuksesi ja saamasi bonus HJK – FC Honka -matsiin “Molemmat joukkueet tekevät maalin” kertoimella 1,96
  4. Molemmat jengit maalaavat ja sinä voitat kaksinkertaisella kertoimella (2 * 1,96 = 3,92). Esimerkiksi satasen sijoituksella voitat yhteensä 392€.
10 euroa pelirahaa