su 24.10. klo 18:30

HJK - FC Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK:n ajatus harhailee ja pelillinen taso ailahtelee – nappaako Inter taas voiton Helsingissä?

Murskatappion Konferenssiliigan kotiottelussaan torstaina kärsineellä HJK:lla on vielä reilusti pelattavaa Veikkausliigassa. Helppoa iltapuhdetta ei ole tiedossa myöskään sunnuntaina, kun joukkue saa huippuvireisen Interin vieraakseen Töölön stadionille. Viime viikonloppuna isäntä joutui koville Ilvestä vastaan, vaikka kairasikin lopulta tärkeät pisteet. Onko yhä kuitenkin liian monta rautaa tulessa?

HJK hävisi torstaina kotonaan Maccabi Tel Aviville 0–5-murskalukemin surkealla esityksellä. Täysin vastaantulijaksi ajautunut Toni Koskelan ryhmä on viime aikoina vaikuttanut kadottaneen itseluottamustaan ja keskittymistä ei ole saatu riittävän hyvin fokusoitua sinne, missä sitä tarvitaan. Veikkausliigassa on ollut tärkeitä otteluja yhtä aikaa Konferenssiliigan tärkeiden ottelujen kanssa ja lopputulemana helsinkiläiset ovat suorittaneet liikaa kompromisseja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jos isäntien itseluottamus ja suoritustaso ei ole pysynyt täysin vakiona hiljattain, samaa ei voi sanoa Interistä. Vierailija tuntuu vain parantavan otteitaan ottelu toisensa perään. Vaikka huippuväännössä KuPSia vastaan tulikin viime viikolla 2–3-kotitappio, pelasi Inter todella hyvää jalkapalloa ja haastoi sarjakärjen tosissaan. Syyskuun lopussa eli noin kuukausi sitten joukkue haki Helsingistä 0–1-vierasvoiton, mutta voisiko se onnistua siinä uudelleen?

Isäntä pelasi viime viikonloppuna tärkeän kamppailun nälkäistä Ilvestä vastaan ja sille ilmeni etenkin alakerrassa yllättäviäkin haasteita, vaikka lopulta voitto sille irtosikin lukemin 2–3. Kovempia joukkueita vastaan HJK:n maalintekopelaaminen on ollut suorastaan surkeaa, kun se on jäänyt syyskuun puolivälistä lukien kahdeksasta pelaamastaan kilpailullisesta ottelusta peräti viidessä kokonaan maaleitta.

Uhmapelaajat haistelee Interin huippuvireelle jatkoa. Vaarallinen vastaiskuryhmä pystyy haastamaan laadullisesti ja pelillisesti joukkueen kuin joukkueen Veikkausliigassa. Helsingin sunnuntaiväännössä vieraille tarjoillaan massiivinen kerroin 4,75 (1X2), jota ei voida nykytilanteessa sivuuttaa – panostaso pidetään toki maltillisena. Isännillä on yhä sivussa muutama tärkeä pelaaja, joihin lukeutuu muun muassa ykkösmaalivahti Jakob Tånnander. Keskisektorilta puuttuvat puolestaan yhä Sebastian Dahlström sekä pitkään sivussa ollut Atomu Tanaka.