to 11.04. klo 18:00

HJK - FC Lahti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haavoitettu Klubi, vihaiset kannattajat – horjuttaako rakas vihollinen mestarisuosikkia lisää?

Stadissa pistetään torstaina töihin poliisit, poliisihevoset, koirat ja varmaan vielä kissatkin, sillä Klubin ja FC Lahden kohtaamiset tahtovat olla kentän ulkopuolella varsin kuumia. Kannattajien välinen vihasuhde on näillä leveysasteilla harvinaisen kova. Itse ottelussa HJK:lla on kova paine voittaa Kuopion katastrofin jälkeen – KuPS vei avauskierroksella Klubia välillä todella rumasti. Lahti kävi puolustamassa uudella Tammelan stadionilla itselleen pisteen.

Klubi oli KuPSia vastaan melko lailla aseeton, vaikka lopussa kavennuksen saikin aikaan. Joukkueen aseet, intensiteetti ja oikeastaan myös identiteetti jäivät Kuopiossa piiloon. Jos valmentajakaksikko Ossi Virta / Ferran Sibila eivät saa pian rivejä järjestykseen, voi Suomessa menestymään tottuneen suurseuran seuraavaa siirtoa vain arvailla. Kannattajilla meni heti avauskierroksen esityksestä kuppi täysin nurin, joten aikaa ei ole liikaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kuopiossa kotijoukkue KuPS on ottanut komennon!

FT Gnistan-FC Inter 2–1
FT FC Haka-VPS 2–2
FT IFK Mariehamn-EIF 3–2
FT Ilves-FC Lahti 0–0
FT SJK-AC Oulu 2–1
34' KuPS-HJK 1–0
đź“˝ ruutu.fi/Veikkausliiga

#Veikkausliiga #kannatapaikallista

FC Lahti sai Ilveksen vieraana varmaan sen mitä hakikin. Tappio tosin oli lähellä, sillä aivan lopussa suoraan kulmurista Ilveksen tekemä maali hylättiin boksissa tapahtuneen rikkeen vuoksi, eikä tilanne ollut aivan yksiselitteinen. Ylöspäin lahtelaiset eivät luoneet mitään ihmeellistä, mutta alakerran sitkeys ja puolustuksen laatu tuli ainakin selville. Torstaina suurin haaste on varmaankin ottelun alkupuolella, sillä haavoitettu Klubi tulee heti alkupaukusta varmasti kovaa.

Matsiin lähdetään hakemaan vetoa vähämaalisuudesta. Lahden matala ryhmitys lähtee tavoittelemaan matalia maalilukemia, ja yrittää vastaiskuilla horjuttaa Klubia. Klubi tulee saamaan paikkansa, mutta mitään ilotulitusta ei välttämättä nähdä. Korkeintaan kahden maalin syntymisestä saa aivan hyvää tarjousta – se kelpaa.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Alle 2.5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.