Veikkausliiga ke 08.02. klo 12:30

HJK - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikään ei muutu! Klubin reilua voittoa kuitille ja heti!

HJK ja FC Lahti pelaavat Liigacupin ottelunsa sangen epäsuomalaiseen aikaan: ottelu nimittäin pelataan HJK:n torstaina alkavan Espanjan leirin vuoksi lounasaikaan keskiviikkona. Mitään yleisöjuhlaa ottelusta ei varmaankaan tule, mutta suoratoistosta ottelua voi muiden hommiensa ohessa ainakin seurata. Molemmille kyseessä on toinen ottelu talvisessa Liigacupissa: Klubi vyörytti puhtaan voiton IFK Mariehamnista, kun FC Lahti taas kärsi selkeän tappion FC Hongalle.

HJK:n voittoa saarelaisista voi kuvata sanalla sanoen helpoksi. Kolmannen maalin jälkeen jalan sai nostaa kaasupedaalilta, ja 3-0 lukemat pysyivät loppuun asti. IFK Mariehamn ei paikoilla juhlinut, ja Klubi tasasi rasitusta pelaajille kierrättämällä miehistöään ja tekemällä kaikki sallitut vaihdot jo ajoissa. Aikaisemman reilun Haka-voiton perusteella Klubi on jo tässä vaiheessa kivikova tasonmittari kaikille vastustajilleen, ja Toni Koskelan pullat ovat hyvin uunissa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Tällaista herkkua tarjolla tällä viikolla.💙🤍

Ensin Liigacupia ja loppuviikosta muun muassa tasokkaita pohjoismaisia mittelöitä luvassa.🇫🇮🇳🇴🇸🇪

HJK Klubi 04:n ja AIK:n nuoriso-osaston välisen matsin pelipaikka varmistuu lähipäivinä.

#OnVainYksiKlubi #HJK

FC Lahden avausottelusta Honkaa vastaan ei jäänyt liiaksi retosteltavaa. Peli kulki sinänsä mallikkaasti, mutta virhealttiit lahtelaiset päästivät Hongan tekemään kaksi maalia, ja jäivät itse nollille. Vaihdosta tulleet Akseli Puukko sekä Onni Hänninen väläyttelivät kentällä osaamistaan. Ottelun jälkeen Bubacar Djaló ja Julius Tauriainen tekivät joukkueen kanssa sopimuksen, joten joukkueen rakentaminen jatkuu edelleen.

Laajalla ja laadukkaalla materiaalilla operoiva Klubi on FC Lahdelle paha vastus – jopa liian paha. Niinpä jatketaan edellisestä matsista samalla vedolla, joka on Klubin vähintään kahden maalin voitto. Kerroin kelpaa mediumbetsiin mainiosti: William Hill tarjoaa jälleen hyvää!