la 08.07. klo 14:00

HJK - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ala-arvoinen vastustaja! Ottaako HJK rutiinivoiton, vaikka europelit painavat jo päälle?

HJK voitti edellisen keskinäisen kohtaamisen kuukautta takaperin vieraskentällä ja lauantaina toiseksi viimeisenä sarjassa olevalla FC Lahdella on sitäkin suurempi vuori kiivettävänään. Vaikka Klubi ei varsinaisesti ole ollut liekeissä, on joukkueiden välillä todella suuri tasoero ja Lahdesta on sanalla sanoen haastavaa löytää positiivista sanottavaa tällä hetkellä.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla voit lunastaa helpot pois 25€ ilmaisvedolla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikonloppuna vierailija isännöi KuPSia ja imuroi neljä maalia omiin 3–4-tappioon päättyneessä maali-ilottelussa. Sitä ennen tuli sarjanousijalta KTP:ltä kuokkaan vieraissa maalein 2–0. Viiden matsin otannalla FC Lahti on voittanut ainoastaan yhden ottelun ja koko kauden saldona on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Ei mene hyvin Lahdessa.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Dejan Iliev ja Matti Peltola on nimetty Veikkausliigan kesäkuun Kuukauden joukkueeseen 👏🏻

(Huhtikuun joukkueessa saman kunnian sai Klubin toinen maalivahti Jesse Öst ✅)

#HJK #Veikkausliiga

Pelaajatilanteen osalta vierailla on niin ikään haasteita. Pablo Andrade, Marius Könkkölä sekä Lassi Järvenpää lienevät ainakin sivussa. Lisäksi Bubacar Djalón pelikunto on hämärän peitossa ja KuPS-ottelussa loukkaantunut Loorents Hertsi tuskin on pelikunnossa. HJK:lla ei pitäisi pitkäaikaispoissaolojen lisäksi olla uusia loukkaantumisia – ainoa kysymysmerkki on Aapo Halme, joka ei oikein tunnu tällä hetkellä kasassa pysyvän. Mies palasi kokoonpanoon parin viikon takaisessa klassikossa maaottelutauon jälkeen, mutta loukkaantui heti uudelleen.

Klubin peli-ilme on ollut jokseenkin vaihteleva. Viime viikonloppuna joukkue joutui taistelemaan toden teolla, jotta se ylsi edes tasapeliin Honkaa vastaan. On kuitenkin syytä muistaa, että tällä kertaa vastustaja on ala-arvoisinta pohjasakkaa ja isäntien materiaali suorastaan ylivertainen. HJK:lla on ensi viikolla ensimmäinen Mestarien liigan karsintakamppailu, mikä voi hieman vaikuttaa peluutukseen, mutta lahtelaisten pitäisi siitä huolimatta olla täysin paperia kotijoukkueen käsittelyssä. Pelivalinnaksi otetaan stadilaisten voitto vähintään kahdella maalilla (HJK -1,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.