ke 22.05. klo 18:00

HJK - Gnistan

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

HJK:n taustajoukkoja tuuletettiin urakalla! Nähdäänkö keskiviikon derbyssä “new manager bounce”?

Veikkausliigadebytantti Gnistan kohtaa keskiviikkona kauden etukäteen kenties kutkuttavimman haasteensa, kun matka käy Oulunkylästä vain joitakin kilometrejä etelään Bolt Arenalle HJK:n vieraaksi Stadin derbyotteluun. Klubi on rämpinyt alkukaudesta urakalla ja viikon alussa hallitsevan mestarin toimistolla tehtiin päätös antaa Ferran Sibilalle ja Vesa Mäelle kenkää. Toni ”Toke” Korkeakunnas otti vetovastuun ja Ossi Virta jatkaa Token kakkosmiehenä.

*Paina overia huippukertseillä ilman riskiä tappiosta! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HJK:n osalta on pakko sanoa, että valmennuksenkaan piikkiin ei voi ihan kaikkea laittaa. Esimerkiksi Englannista kovan rummutuksen saattelemana tullut Luke Plange ei ole vielä onnistunut odotetulla tavalla ja Topi Keskisen panosta lukuun ottamatta hyökkäyspäässä on ollut aika hiljaista. Valmentajanvaihdos tähän kohtaan voi kuitenkin parhaimmillaan availla lukkoja urakalla, joten keskiviikko on loppukauttakin ajatellen todella mielenkiintoinen päivä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
𝐔𝐮𝐭𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐡𝐭𝐢 💪

#HJK #Veikkausliiga


Jussi Leppälahden käskyttämän Gnistanin alkukausi on ollut aivan mukiinmenevä, joskin pisteitä on kasassa vasta kahdeksan kappaletta seitsemän kierroksen jälkeen. Tämä riittää kuitenkin tällä hetkellä keskikastiin ja kun nyt on napattu tasurit KuPSista kotona ja AC Oulusta vieraissa, ei valitettavaa oikein löydy. Haaste on kuitenkin keskiviikkona kivenkova, joten miten Kipinä vastaa huutoon?

Klubilta Brooklyn Lyons-Fosterin pelikunto on vielä VPS-pelissä tulleen loukkaantumisen takia epäselvä. Miska Ylitolva, Atomu Tanaka, Santeri Hostikka ja Aapo Halme ovat myös kuuluneet viime otteluissa lasarettilaisiin. Elias Äijälä ei pelannut KuPSia vastaan Gnistanilta, mutta kunto on ilmeisesti jo aivan kelvollinen, samaten kuin Tomás Castrolla. Roman Eremenkoa kaipaillaan myös Kipinän leirissä takaisin tositoimiin.

Keskiviikon derbyyn maistuu lapulle suurimaalisuus! Gnistan lähtee tilaisuuden saadessaan todella hanakasti hyökkäyksiin ja Klubia vastaan tilanteenvaihdot on käytettävä hyväksi, jos hyvä tulos halutaan saavuttaa. Eiköhän Klubin lukot hieman aukea hyökkäyspäässä valmentajanvaihdoksen myötä. 2,50-tasoiset kertoimet ovat jopa melko älyvapaita, joten kannattaa tarrata kiinni!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto yli 3,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.