Veikkausliiga la 29.04. klo 15:00

HJK - Haka

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Klubilla merkittäviä poissaoloja! Yllätetäänkö Toni Koskelan ryhmä toistamiseen Töölössä?

Lauantaina pelataan Bolt Arenalla Suomifutiksen El Clásico HJK – Haka! Klubi on neljän pelatun pelin jälkeen kärjessä ja kasassa on kolme voittoa sekä viime viikonlopun kotitasuri loistavasti pelannutta AC Oulua vastaan. Haka sen sijaan pelasi maanantaina tasan Hongan kanssa ja tätä ennen tasattiin pisteet niin ikään Oulua vastaan ja SJK:lta tuli puolestaan sakinhivutusta avauskierroksella.

Teemu Tainion luotsaama vierasjoukkue on lauantaina isossa haastajan asemassa – onhan kotijoukkue kuitenkin melko lailla ylikylän joukkue Veikkausliigaan. Klubinkaan peli ei ole kuitenkaan vielä kulkenut aivan toivotulla tavalla ja viikko takaperin tappiokaan ei olisi ollut vääryys. Loukkaantumisia piisaa juuri nyt aika lailla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FC Haka Valkeakoski

@FCHakaOfficial
𝐋𝐀𝐔𝐀𝐍𝐓𝐀𝐈𝐍𝐀 𝐊𝐋𝐀𝐒𝐒𝐈𝐊𝐊𝐎!

Kauden toinen vierasottelu vie pääkaupunkiin! 👇

⚽️ @hjkhelsinki - FC Haka
🕕 La 29.4. klo 15.00
🏟 Bolt Arena
📺 Ruutu+

#fchaka #veikkausliiga
@Veikkausliiga


Tällä tietoa Lucas Lingmanilla ja Anthony Olusanyalla on mahdollisuuksia takaisin kokoonpanoon, mutta Perparim Hetemaj palannee kehiin tuonnempana. Miro Tenho, Aapo Halme, Roope Riski, Valtteri Morén ja Kevin Kouassivi-Benissan ovat myös poissa. Joona Toivio kärsii sen sijaan pelikieltoa, joten alakerta on kovin varamiehinen. Hakalta on vastapainona sivussa Juan Lescano sekä ilmeisesti myös Haymenn Bah-Traoré, Mehdi Boukassi ja Vigori Gbe.

Lauantaina HJK on tietenkin aloitteellisempi pallon kanssa ja Haka pyritään kovalla prässillä pakottamaan virheisiin. Kun kertoimia katsotaan, on HJK turhankin iso ennakkosuosikki ja kyllä tässä päästään Hakaa +1:n tasoituksella painamaan. Valkeakoskisten yhden maalin tappiolla veto menisi mitätöintiin.