la 29.04. klo 15:00

HJK - Haka

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Klubilla merkittäviä poissaoloja! Yllätetäänkö Toni Koskelan ryhmä toistamiseen Töölössä?

Lauantaina pelataan Bolt Arenalla Suomifutiksen El Clásico HJK – Haka! Klubi on neljän pelatun pelin jälkeen kärjessä ja kasassa on kolme voittoa sekä viime viikonlopun kotitasuri loistavasti pelannutta AC Oulua vastaan. Haka sen sijaan pelasi maanantaina tasan Hongan kanssa ja tätä ennen tasattiin pisteet niin ikään Oulua vastaan ja SJK:lta tuli puolestaan sakinhivutusta avauskierroksella.

Teemu Tainion luotsaama vierasjoukkue on lauantaina isossa haastajan asemassa – onhan kotijoukkue kuitenkin melko lailla ylikylän joukkue Veikkausliigaan. Klubinkaan peli ei ole kuitenkaan vielä kulkenut aivan toivotulla tavalla ja viikko takaperin tappiokaan ei olisi ollut vääryys. Loukkaantumisia piisaa juuri nyt aika lailla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Tällä tietoa Lucas Lingmanilla ja Anthony Olusanyalla on mahdollisuuksia takaisin kokoonpanoon, mutta Perparim Hetemaj palannee kehiin tuonnempana. Miro Tenho, Aapo Halme, Roope Riski, Valtteri Morén ja Kevin Kouassivi-Benissan ovat myös poissa. Joona Toivio kärsii sen sijaan pelikieltoa, joten alakerta on kovin varamiehinen. Hakalta on vastapainona sivussa Juan Lescano sekä ilmeisesti myös Haymenn Bah-Traoré, Mehdi Boukassi ja Vigori Gbe.

Lauantaina HJK on tietenkin aloitteellisempi pallon kanssa ja Haka pyritään kovalla prässillä pakottamaan virheisiin. Kun kertoimia katsotaan, on HJK turhankin iso ennakkosuosikki ja kyllä tässä päästään Hakaa +1:n tasoituksella painamaan. Valkeakoskisten yhden maalin tappiolla veto menisi mitätöintiin.