Veikkausliiga su 22.05. klo 18:30

HJK - Haka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK saa tähtipelaajansa takaisin kokoonpanoon! Onko Klubin ketsuppipullo nyt auki?

HJK saa todella tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoonsa Haka-ottelussa. Vieraiden tahti on hieman hyytynyt, mutta isäntä puolestaan on vihdoin löytämässä maalijyväänsä. Alkukaudella Klubin kehno viimeistelytahti on näkynyt jopa pistemenetyksinä, mutta tulevassa matsissa se on vahvasti niskan päällä. Haka ei tässä klassikossa montaa maalipaikkaa saa, mutta isännän kannattaa silti olla parin pelaajan kanssa erityisen tarkkana.

Roope Riski on palaamassa HJK:n kokoonpanoon Hakaa vastaan, mutta Riku Riski, Valtteri Morèn, Pyry Soiri, Santeri Väänänen sekä Miska Ylitolva ovat yhä sivussa. Tuoreimpina kasvoina sairastuvalle ovat joutuneet myös Janne Saksela sekä Joona Toivio. Poissaolot ovat kurittaneet helsinkiläisiä alkukaudella ja ne ovat varmasti osaltaan vaikuttaneet tuloksiin, mutta nyt joukkue on sentään jo muutamassa matsissa saanut ketsuppipulloaan availtua.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vs Haka kautta aikojen!

🏟 Ottelut: 137

🟩 Voitot: 55
🟨Tasapelit: 42
🟥Häviöt: 40

⚽️ Maaliero: 219-175

#HJK #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

Vieraiden pelaajiston osalta Salomo Ojala sekä Vigori Gbe jatkavat telakalla, mutta uusia loukkaantumisia ei ole tullut. Hakan tahti on hieman hyytynyt tuloksellisesti ja erityisesti hyökkäyspelaaminen on tuntunut olevan vaikeaa – joukkue on kuitenkin loppupeleissä todella vahvasti muutaman pelaajan varassa, kun mietitään tehopotentiaalia. Vastustajat ovat alkaneet saamaan skotlantilaistykki Lee Erwiniä paremmin kuriin, eikä tälle ole pystytty pelaamaan läheskään samalla tahdilla laadukkaita palloja kuin vielä muutama kierros takaperin.

HJK:n kausi ei ole lähtenyt käyntiin ihan yhtä vahvasti kuin Töölössä oltaisiin toivottu. Kolmessa viimeisimmässä matsissaan VPS:lle ja KuPSille hävinnyt sekä SJK:ta vastaan tasurin pelannut vierailija jää tässä kamppailussa jalkoihin. Riskin paluu tuo HJK:lle ison nosteen, minkä lisäksi odotetut onnistumiset hyökkäyspäässä ovat taatusti ruokkineet itseluottamusta. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (HJK -1,5). Edellisessä ottelussaan Klubi voitti FC Lahden maalein 3–2.