Veikkausliiga ke 05.04. klo 18:15

HJK - Honka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö HJK telineisiin kauden avauksessa? Nappaa Uhmapelaajien ohjeilla ilmaisveto Veikkausliigaan!

Keskiviikko on suomalaiselle jalkapallolle upea päivä, kun Veikkausliiga palaa järkyttävän pitkältä tuntuneelta talvitauolta! Avauspäivänä kaikki joukkueet ovat jo tositoimissa, mutta katseet kiinnitetään tässä vaiheessa hallitsevan mestarin HJK:n ja ykköshaastajaksikin povatun Hongan kohtaamiseen Bolt Arenalla.

Hongan valmistautuminen uuteen kauteen on sujunut mallikkaasti, kun laadukas runko on pysynyt viime kaudesta samana. Merkittävä uutinen on kuitenkin Agon Sadikun siirtyminen Rosenborgin paitaan. Viime kaudella 14 liigamaalia iskenyttä nuorta kärkilupausta on vaikea korvata näin lyhyellä aikajänteellä, mutta esimerkiksi Juan Alegrian nimi on pyörinyt viime päivinä kuitenkin huhuissa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Ensimmäiset Yle:n näyttämät TV-pelit ovat tässä. Valitut ottelut ottavat katsottavissa Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Kaikki Veikkausliigan ottelut näet Ruutu-palvelussa 🖥

#veikkausliiga #kannatapaikallista


HJK kepitti sen sijaan lauantaina kenraaliharjoituksena toimineessa Liigacupin finaalissa AC Oulun numeroin 2-1. Toni Koskelalla on vielä näin kauden kynnyksellä hieman loukkaantumishuolia, kun Roope Riski, Aapo Halme, Miska Ylitolva ja Kevin Kouassivi-Benissan eivät ole pelikykyisiä ja Valtteri Morén & Aleksi Paananen-duokin on kaukana täydestä pelikunnosta.

Sadikun lähdöstä huolimatta on Honkaa pidettävä keskiviikkona varteenotettavana vastustajana HJK:lle. Kotikertoimet ovat jokseenkin ”short”, vaikka toki suosikin viitta kuuluukin olla Klubin niskassa. Honka kykenee HJK:n ilman muuta hyvänä päivänä haastamaan vieraissakin.

Nappaa 20€ ilmaisveto!

Veikkausliiga pyörähtää käyntiin ja nyt sinulla on mahdollisuus napata itsellesi 20€ ilmaisveto Mobilebetilta!

Miten toimin?

  1. Aseta 20€ veto Veikkausliigaan 1.50 min. kertoimilla.
  2. Saat 20€ ilmaisvedon kampanjan ehdot täyttävän vedon sulkeuduttua.

Kampanja on voimassa 03.04.2023 klo 18:30 CET – 16.04.2022 klo 23:59 CET. Lue lisää täältä!