UHMAPELAAJAT la 05.02. klo 14:00

HJK - IFK Mariehamn

Dominoiko HJK Liigacupia?

HJK on Suomessa siinä asemassa, että kannattajille kelpaa kaikista kotimaan kilpailuista vain mestaruus. Lisäksi Euroopan kentiltä odotetaan lohkovaiheeseen pääsyä ja siellä venymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että eurocupien pisterahoilla pitää hankkia entistäkin laadukkaampia pelaajia, ja miehistön laajuuden pitää riittää kaikilla rintamilla.

Klubista poistui ja lopetti kelpo pelaajia, mutta tilalle on tullut Veikkausliigan mittapuulla hienoa materiaalia: Celticistä lainattiin maalille Conor Hazard ja Huuhkajapelaajista mukaan tuli Joona Toivio sekä Jukka Raitala. Lisäksi on saatu muutenkin laatua kovien lähtijöiden tilalle. Prosessi on vielä kesken – sen osoitti viikko sitten kärsitty tappio Latvian mestarille RFS:lle. Vastustaja oli maalipaikoissaan terävämpi, mutta 0-2 tulos on turhan rujo Klubille. Poissa Klubilta ovat varmuudella Santeri Hostikka, Pyry Soiri ja Janne Saksela.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

IFK Mariehamnin miehistö on vaihtunut niin paljon, että voidaan melkein puhua uuden joukkueen rakentamisesta. Pettymyksentäyteisen Veikkausliigakauden jälkeen on tehty maukkaita pelaajahankintoja sekä koti- että ulkomailta. Lisäksi vanha kettu Jari Pyykölä tuli ohjailemaan peliä kentän laidalle. Viime kauden klubilaisista Baba Mensah ja Elmo Henriksson pelaavat tällä kaudella saarella. Parannuspotentiaalia joukkueessa on kosolti.

Valmistahan ei kummassakaan leirissä vielä ole, joten nimekkään Klubin suosikkiasemaakaan ei kannata liioitella. Otetaan saarelaisia tasoituksella, sillä helmikuun alussa yllätysmomentti on tavallista suurempi – maalin tappiollakin ollaan vielä lunastuksessa kiinni. Panos on lilliputti-luokkaa.

10 euroa pelirahaa