Veikkausliiga la 30.07. klo 17:00

HJK - Maarianhaminan IFK

HJK:lla luulisi revanssinälkää riittävän! Vieraiden kokoonpanosta puuttuu esimerkiksi paras maalintekijä

Järkyttävästä eurokarsintapettymyksestä itseään kasaava HJK saa lauantaina vieraakseen Maarianhaminan IFK:n. Vierailija kyntää edelleen sarjataulukon häntäpäässä, eikä HJK ole kuin kolmen pisteen päässä kärkijoukkueesta KuPSista. Edellinen keskinäinen kamppailu on varmasti mielessä molemmissa leireissä, mutta etenkin kamppailun Ahvenanmaalla hävinnyt HJK hakee revanssia.

Kesäkuun lopussa HJK sai pahan kylvetyksen, kun se hävisi saarelaisille vierasnurmella lukemin 2–1. Vierailija oli kyseisen voiton jälkeen tovin vahvassa nousussa, mutta sen jälkeen on taas tullut tukkaan. Viime viikonloppuna MIFK kärsi vieraissa ruman 3–1-tappion AC Oulua vastaan, joka domioi etenkin maalintekotehokkuudessa. Varsin kehnoksi jäi jälleen kerran maarianhaminalaisten viimeistely, kuten on käynyt monesti vieraskentällä kuluvalla kaudella.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MIFK on huonoin vierasjoukkue koko Veikkausliigassa. Jopa sarjajumbo HIFK on suoriutunut reissuillaan maarianhaminalaisia paremmin. HJK on vieläpä yksi kovimmista mahdollisista testeistä. Isäntä hävisi aiemmin kuluvalla viikolla jatkopaikkansa Mestarien liiga -karsinnoissa, kun Tšekin hallitseva mestari Viktoria Plzen ajoi ylitse tukevalla yhteismaalierolla 6–1 – tiistaina tulos oli 5–0-tappio helsinkiläisille. Kuluvan viikon tappion luulisi ainoastaan lisäävän klubilaisten nälkää.

Viikonlopun kamppailuun HJK:n pelaajatilanne paranee tiettävästi hieman. Nassim Boujellab on pelikunnossa viikolla sairaana olleen Anthony Olysanyan tavoin. Isäntien tuorein hankinta Aapo Halme on matkalla hakemaan pelituntumaa Klubi 04:n paidassa, jossa myös Riku Riskiä on viime aikoina nähty. Joona Toivio, Valtteri Morén sekä Manuel Martic ja Roope Riski ovat helsinkiläisilä varmuudella sivussa.

Maarianhaminalaisten pelaajatilanne ei ole paras mahdollinen – ainain Patrik Raitanen joutuu varmasti sivuun HJK-lainadiilin takia ja Mikko Sumusalo sekä tärkeä Mohammed Abubakari kuntoutuvat edelleen vammoisaan. Yanga Balison pelaaminen on epävarmaa, eikä ainakaan joukkueen paras maalintekijä John Owoeri ole käytettävissä. Jälkimminen katseli Oulussa viime viikonlopun ottelun loppuhetkillä punaista korttia.

Isäntä on toivottanut viime aikoina tervetulleeksi kokoonpanoonsa uusista vahvistuksista Malikin, mutta Paulus Arajuurelle minuutteja ei ole vielä kertynyt. Eurokamppailuissa entinen Huuhkajat-toppari on kuitenkin nähty miehistössä. HJK saa pienistä puutteistaan huolimatta todella vahvan kokoonpanon kotikamppailuunsa ja muiden muassa Malik on hiljattain osoittanut todella lupaavia merkkejä hyökkäyssuuntaan. Pelivalinnaksi otetaan, että Klubi voittaa matsin vähintään kahdella maalilla (HJK -1,5). Avaa pelitili Sportazalle ja nappaa vedon lisäksi kaikille uusille asiakkaille suunnattu bonari!

10 euroa pelirahaa