la 25.05. klo 17:00

HJK - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan tämän hetken paras joukkue saa kammokerrointa! Nyt herätys!

Jalkapallossa asiat ovat muuttuneet nopeasti. Kauden alussa jo kriisijoukkueeksi julistettu Ilves on voittanut viisi viimeistä otteluaan, ja nousi tasaisen sarjataulukon kärkisijalle. HJK ei ole kuin pisteen jäljessä ottelun enemmän pelanneena, mutta Klubin touhua on seurattu epäuskoisena. Keskiviikkona derbystä pamahti voitto, mutta kriisi on kaikkea muuta kuin ohi.

Sano vain riskitön veto – ja se on sinun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

HJK ei nimittäin kokenut minkäänlaista uudelleensyntymää valmentajanvaihdon jälkeen. Tämä olisikin ollut epärealistista, sillä Toni Korkeakunnas astui peräsimeen vasta alkuviikosta. Niukka 1-0 Gnistanista oli sinällään ansaittu, mutta ylöspäin Klubi tarjoaa edelleen kovin vähän. Kipinä oli kovan prässinsä kanssa joukkeista yritteliäämpi, mutta jalat loppuivat toisella puoliajalla, ja ulosajo vaikeutti takaa-ajoa.

Ilveksen peli näyttää tällä hetkellä upealta. Viikolla on alla täysin hallittu 3-0 voitto FC Interistä. Onnistujia joukkueesta löytyi todella monta, ja tupsukorvat liikuttivat palloa todella komeasti. Edellisenä perjantaina Haka joutui lähtemään Tammelasta 5-0 rökäletappio niskassaan. Ilveksen nuoret pelaajat ovat tällä hetkellä siinä flyytissä, ettei olisi mikään ihme jos joku lähtisi jo kesän siirtoikkunassa isompiin kuvioihin.

Kaipa Klubi suosikki Töölössä on, muttei Ilvekselle voi tässä matsissa antaa yli kolmen kertoimia. Vierasvoitto on maistuva vaihtoehto tässä. Riskiä voi tasata vaikkapa ristikakkosella, mutta suositus on suorasta voitosta. Maistuu!

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Ilves ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.