Veikkausliiga la 22.07. klo 17:00

HJK - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmeat lähtökohdat! Millaisen kokoonpanon HJK saa lopulta parsittua kasaan?

HJK:ssa puhaltavat uudet tuulet, kun se pelaa ensimmäistä kertaa Toni Koskelan potkujen jälkeen kotiyleisön edessä. Helppoa alkua uusi pääkäskijä ei raitapaitojen peräsimessä ole saanut, kun pelaajiston terveystilanne on mitä on eikä uusia hankintoja ole vielä apuna. Kenties lauantain ottelun ohessa jotain tiedotteita on tulossa ja sitä seurataan mielenkiinnolla. Ilves on pelannut heinäkuussa hieman yllättäviä tasureita – varmaa on, että se ei isäntiä helpolla päästä.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan.

Tuore päävalmentaja Toni Korkeakunnas on vakuuttanut, että erityisesti HJK:ssa on hänen tulonsa jälkeen panostettu ja panostetaan myös jatkossa hyökkäyspelaamiseen. Viime kaudella nimenomaan Ilveksessä maaleja mättänyt Kai Meriluoto on lainattu Puolaan osto-optiolla ja laituriakin vähemmälle vastuulle jäänyt Miska Ylitolva puolestaan pelaa loppukauden KTP:ssä. Toistaiseksi ovi on käynyt vain yhteen suuntaan. Korkeakunnas itse ei vielä pääse virallisesti debytoimaan päävalmentajana kotiyleisön edessä, koska on toimitsijakiellossa. Ossi Virta kantaa valmennusvastuun kentänlaidalla lauantaina.

Sanalla sanoen HJK:n pelaajatilanne näyttää karmealta. Matti Peltola, Aapo Halme, Valtteri Morén, Oliver Pettersson, Maksim Stjopin, Perparim Hetemaj sekä Pohjois-Irlannissa loukkaantunut maalivahti Dejan Iliev ovat sairastuvalla. Kun raskas Mestarien liiga -karsinta oli vasta keskiviikkona, saatetaan kokoonpanossa nähdä muutakin liikehdintää. Liam Möllerin laittaminen kentälle jatkoajalla oli Korkeakunnakselta debyyttikamppailussaan pieni yllätysveto, mutta 18-vuotias lupaus esiintyi edukseen – sittemmin nuorukainen on harmillisesti sairastunut. HJK eteni karsinnoissa jatko-ottelun kautta jatkoon yhteismaalein 3–2 Larnea vastaan.

Ilves tulee otteluun tuoreella jalalla ja sen sairastilanne näyttää huomattavasti paremmalle. Vaikka joukkue on jäänyt parissa edellisessä ottelussaan kiikareille, ei sitä missään tapauksessa sovi syyttää yrityksen puutteesta. Tupsukorvien maaliodottama on huidellut viime viikkoina parhaimmillaan sellaisissa lukemissa, että nollaputken jatkuminen Helsingissä olisi väsynyttä isäntää vastaan pieni ihme. Kaiken lisäksi Ilves saa jo lauantaina tuoreen hyökkääjävahvistuksensa Méry Traorén kokoonpanoon.

Betsimielessä lauantain ottelu on todella houkutteleva nimenomaan vieraiden kautta. HJK voi lähteä uudessa komennossa nousuun nopeallakin aikataululla, mutta lauantaille joukkueen lähtökohdat eivät ole lainkaan hyvät. Pitää muistaa, että europelit jatkuvat jo ensi viikolla ja Klubin on saatava paras mahdollinen miehistönsä jalkeille hallitsevaa Norjan mestaria Moldea vastaan. Tiketille otetaan kylmästi Ilveksen voittoa (1X2) huimalla kertoimella.

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Veikkausliiga-viikonlopun matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.