Veikkausliiga su 08.05. klo 18:30

HJK - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Löytääkö HJK vihdoin maalijyvänsä? Ilves laittaa pahasti tukkoisen isännän testiin

HJK:n pelaajatilanteessa ei ole tapahtunut muutoksia suhteessa viime viikkoon, kun ryhmä haki niukan vierasvoiton Interistä. Kauden kuudessa ensimmäisessä kamppailussaan joukkue on tehnyt vain seitsemän maalia, mikä on jälleen kerran isoilla satsauksilla kauteen lähteneelle Klubille iso pettymys. Etenkin viimeisistä ratkaisuista on puuttunut reilusti laatua, mutta löytyykö maalijyvä runsasmaalisia matseja pelannutta Ilvestä vastaan?

Ei olisi yllätys, vaikka Helsingissä olisi luvassa sunnuntai-illan kunniaksi hieman tavallista avoimempi kamppailu. HJK:lla maalinteko on sakannut, mutta toisaalta Ilves ei ole sarjan parhaimmin puolustavien ryhmien joukossa. Omalta osaltaan isäntien tuskaan on varmasti vaikuttanut Roope Riskin ja Riku Riskin puuttuminen kehistä Matti Peltolan ja Santeri Väänäsen ohella, mutta laatua viimeistelyyn pitäisi ehdottomasti riittää nykyiselläänkin käytettävistä olevista pelaajista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Esimerkiksi Bojan Radulovic on väläytellyt alkukaudella, mutta lopulta HJK:n luomat oikeasti vaaralliset paikat ovat jääneet lähes yhtä vähiin kuin täysosumatkin. Viimeisiin ratkaisuihin tarvitaan roimasti lisää laatua ja terävyyttä. Variaatioita joukkue ei myöskään ole turhan paljoa alkukaudella esitellyt – esimerkiksi tulevaan vastustajaan Ilvekseen verrattuna. Vierailija on tehnyt ottelua kohden keskimäärin lähes maalin HJK:ta enemmän.

Ilveksen kehityskohteet löytyvät toki kentän toisesta päädystä, kun sitä vastaan on ajoittain päästy maalintekoon luvattomankin helposti joukkueen innostuttua ylihyökkäämään. Tupsukorvat ovat napsineet viime aikoina HJK:n tavoin pari täyttä pistepottia, eikä tästä välttämättä mitään läpihuutojuttua ole tulossa. On kuitenkin selvää, että HJK kaipaa onnistumisia hyökkäyspäässä ja niitä myös kenties hieman suuremmalla riskillä uskaltaa vihdoin hakea. Avoimempikaan matsi ei olisi iso yllätys! Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy vähintään kolme (yli 2,5).