Veikkausliiga la 13.05. klo 17:00

HJK - Inter

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovat nimet takaisin! Piristääkö Hetemajin, Toivion ja kumppanien paluu HJK:n kotivoittoon?

Veikkausliiga-lauantain kiinnostavin vääntö nähdään Töölössä, kun HJK saa vieraakseen Interin Turusta. Isännän otteet vieraissa eivät parilla edellisellä kierroksella vakuuttaneet, mutta nyt se pääsee kotiyleisönsä eteen ja sairastilanne paranee merkittävästi. Vieraiden alkukausi on ollut todella hankala ja sen mahdollisuudet pisteille vahvistunutta HJK:ta vastaan vierasnurmella vaikuttavat olemattomilta.

HJK saa sekä Miro Tenhon, Perparim Hetemajin, Joona Toivion että Georgios Kanellopoulosin takaisin kokoonpanoonsa. Tämä on merkittävä parannus suhteessa alkuviikon 3–3-tasapeliin päättyneeseen otteluun KTP:tä vastaan. Toki edelleen Valtteri Morén, Kevin Kouassivi-Benissan sekä Bojan Radulovic ovat telakalla, mutta parempaan suuntaan mennään. Viisi maalia alkukaudella mättänyt Radulovic on tiettävästi jo melko lähellä pelikuntoa. Lopullinen kokoonpano selviää pelipäivänä, mutta nämä tiedot antavat suuntaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

田中亜土夢

@atomini98
チャレンジしてみてね👍⚽️➰🥅
@hjkhelsinki
Have a try!!
#Finland #Helsinki #hjkhelsinki

Parin pistemenetyksen jälkeen Klubilla ei vielä ole syytä huoleen ja piristymistä nähdään takuulla jo parantuneen pelaajatilanteen kautta. Aiemmissa kotiotteluissaan HJK on tarjoillut tasapainoisia esityksiä toinen toisensa perään. Esimerkiksi edellinen kotikamppailu Hakaa vastaan oli suvereeni suoritus ennakkosuosikilta – hyökkäyspäässä on olemassa tarpeeksi murtautumismalleja ja rakenteet ovat kunnossa myös pallottomassa pelaamisessa.

Inter on kontannut pahasti alkukaudella ja tulosta ei ole meinannut tulla millään. HJK:n vieraana maalinteko vaikeutuu entisestään ja vierailta vaadittaisiin totaalista nappisuoritusta, jotta pisteitä olisi otettavissa. Tällä kertaa pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (HJK -1,5).