Veikkausliiga la 23.04. klo 15:00

HJK - Inter

Perparim Hetemaj on heti kokoonpanossa! Nappaako Klubi suvereenisti neljännen voittonsa Interiä vastaan?

HJK on avannut kautensa Veikkausliigassa odotetun vahvasti ja voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan rutiininomaisesti. Tällä viikolla joukkue vahvistui entisestään, eikä kyseenalaisella Interillä ole Klubin vieraana asiaa pistelle. Isäntien kerroin on hieman odotettua korkeampi ja yllättävän maukasta pelattavaa kotijoukkueen kautta löydetäänkin.

Isäntä on avannut kautensa vajaasta pelaajatilanteestaan huolimatta varsin mainiosti. Kolmessa ottelussa plakkarissa on täydet yhdeksän pistettä, vaikka vähempää ei toki odotettukaan. Tällä viikolla joukkue vahvistui entisestään ja Veikkausliiga-tasolle kivikova paluumuuttaja Perparim Hetemaj nähdään kokoonpanossa jo turkulaisia vastaan. Toisaalta David Browne, Miska Ylitolva, Santeri Väänänen, Matti Peltola, Anthony Olusanya, Roope Riski ja Riku Riski ´ovat yhä varmuudella sivussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

HJK:n materiaali on tälläkin kaudella täysin ylivoimainen vertailussa mihin tahansa muuhun Suomen pääsarjajoukkueeseen. Oikeastaan alkaneella sesongilla se jyrää laadullaan vielä pahemmin kuin parilla aiemmalla kaudella – syvyyttä riittää ja siitä maistiaisia on nähty heti alkumetreillä. Helsinkiläisjoukkue voittaa huonommallakin pelillä ja vaikka kuusi potentiaalista avauksen miestä olisi telakalla.

Inter vastaavasti ei ole vakuuttanut lainkaan. Uudella valmennuksella ja joukkueella kauteen lähteneen turkulaislauman edellinen ottelu Hakaa vastaan oli heikko ja se ei kyennyt hyödyntämään omia etsikkoaikojaan. Koskilaisilta tuli tukkaan maalein 0–2 ja se oli joukkueelle jo toinen tappio kolmessa avauskamppailussa. HJK on tällä hetkellä Interille aivan liian iso vuori kiivettäväksi.

Isäntä pääsee pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen ja Hetemaj nähtäneen kentällä matsissa. Melkoista herkkua siis tarjolla. Tähän saakka maltillisia, mutta riittäviä 1–0-voittoja jokaisessa ottelussaan kaapinut HJK voi innostua kotikentällään mättämään enemmänkin maaleja kehnon Interin kustannuksella. Vierailija ei ole ollut valmis kauteen lähdettäessä, eikä se sinänsä ole ihme – 12 pelaajaa sekä päävalmentaja lähtivät lätkimään viime kauden päätteeksi. Lauantaille pelivalinnaksi otetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (HJK -1,5), jolle saadaan yllättävänkin maukas kerroin.

10 euroa pelirahaa