Suomen Cup ti 24.05. klo 18:00

Klubi 04 - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätöntä, mutta totta! Reservit ovat menestyneet liian hyvin, joten esimerkiksi “Klubi-derby” on tosiasia

Suomen Cupin vitoskierroksen otteluohjelma herättää suurta hilpeyttä, sillä reservijoukkueiden menestys on ollut suhteessa kilpailun sääntöihin liian hyvää. Tältä ottelukierrokselta eteenpäin samasta organisaatiosta ei saa olla jatkossa kahta joukkuetta. Ongelma ratkaistaan lyömällä keskinäiset ottelut edustusten ja reservien välille. HJK debytoi Suomen Cupissa omaa reservimiehistöään Klubi 04:ää vastaan tiistaina. Sama tilanne on esimerkiksi Turussa, jossa Inter kohtaa niin ikään tiistaina oman kakkosmiehistönsä. Seinäjoella keskiviikkona iskevät yhteen puolestaan SJK ja sen akatemia.

Vedonlyöntimielessä tämä on eriskummallinen tilanne. Tällä kaudella on jo nähty kuinka esimerkiksi Ilveksen kakkonen on antanut kyytiä edustusjoukkueelle. Kaikki vedonvälittäjät eivät ole esimerkiksi Klubi-derbyyn – kuten HJK tätä kamppailua nimittää – avanneet kovin innokkaasti edes kertoimia. TurboVegas on yksi bookkeri, jolla kohteita on ja sinne isketäänkin pelivalinta sisään tämän kamppailun osalta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Paperilla Klubi 04 on Suomen Kakkosessa kärkipään joukkueita, mutta HJK:n Veikkausliiga-miehistö on todella laaja. Toni Koskela ei peluuta tulevassa ottelussa kovin montaa pelaajaa, jotka olivat Haka ottelussa kehissä, kun joukkue viikonloppuna kaatoi 4–1-kotivoitossa koskilaiset pääsarjakentällä. Joukkueiden tasoero on silti kuin yöllä ja päivällä – puhutaan siis ihan selvästä reservijoukkue-edustusjoukkue-erottelusta. Esimerkiksi pitkään loukkaantuneena ollut Roope Riski palaa tiistaina Bolt Arenan nurmelle ja on tiettävästi avauskokoonpanossa.

HJK:lla on edelleen paljon loukkaantumisia, kun esimerkiksi Pyry Soiri, Santeri Väänänen, Janne Saksela, Valtteri Morèn sekä Joona Toivio ja Miska Ylitolva ovat olleet sivussa. Nähtäväksi jää, millaisella kokoonpanolla Koskela lopulta joukkueineen marssii Bolt Arenan nurmelle, mutta todennäköisesti tässä pedataan kuitenkin jatkopaikka edustusjoukkueelle. Ryhmien tasoero on juuri niin iso kuin voisi olettaa ja on melko turhaa vertailla mitään tuloksellista menestystä tai muuta. On jopa pieni ihme, että emojoukkueen viidelle maalille saadaan näin loistava kerroin ja siihen kelpaa tarrata kiinni maltilla. HJK:n yli 4,5 maalia otetaan tiketille “Klubi-derbyyn”.