Veikkausliiga su 11.06. klo 18:30

HJK - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK imuroi viimeksi kolme KTP:ta vastaan! Pysyvätkö luukut tällä kertaa kiinni?

Klubi palasi voittojen tielle kukistamalla keskiviikkona FC Lahden vierasnurmella. Voitto oli helpottava, sillä HJK ehti neljän matsin tasuriputkensa aikana sekä ulostaa itsensä Suomen Cupista että menettää kuusi otettavissa ollutta sarjapistettä Veikkausliigassa. Joukkueen pelaajatilanne on elänyt alkukaudella, mutta muutamaa merkittävää poissaoloa suurempia puutteita ei pitäisi olla.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla lunastat 25€ ilmaisvedon pelaamalla tätä vihjettä.

HJK saa Jukka Raitalan takaisin kokoonpanoonsa, mutta Roope Riski loukkaantui 1–2-vierasvoitossa lahtea vastaan. Lyhyempien poissaolijoiden listalla on ainoastaan Atomu Tanaka, joten käytännössä helsinkiläisten pelaajatilanne on nyt parhaalla mallilla, kun peilataan koko alkukauteen. Varmasti myös voitto Lahdessa vaikeampien viikkojen jälkeen piristi joukkuetta.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Yksi yö jalkapallopäivään! 🤩

Historian ensimmäistä jalkapallopäivää vietetään sunnuntaina 11.6.

Tule viettämään juhlapäivää Boltille. HJK vs KTP sunnuntaina 11.6. klo 18.30.

#HJK #OnVainYksiKlubi #Veikkausliiga #jalkapallopäivä

Tämä on KTP:lle ja HJK:lle jo toinen keskinäinen kamppailu kuluvalla sesongilla. Ensimmäinen ottelu pelattiin Arto Tolsa Areenalla Kotkassa ja se olikin melkoinen kamppailu. Lopulta numeroin 3–3 päättynyt matsi tarjosi vauhtia ja maaleja, mutta Boltilla saattaa olla hieman erilainen ilta luvassa. Edelliseen keskinäiseen kamppailuun verrattuna jättimäisen ennakkosuosikin HJK:n pelaajatilanne on parempi ja nyt sillä on myös allaan kelvollinen kolmen pisteen suoritus Lahdessa.

Toni Koskela on painottanut myös kommenteissaan viime viikkoina sitä, että Klubin olisi pystyttävä pitämään alakerta puhtaana ja nyt joukkue on päästänyt kolmessa edellisessä Veikkausliiga-kamppailussaan ainoastaan yhden maalin. Samanlaista avointen ovien päivää kuin noin kuukausi sitten pelatussa edellisessä kohtaamisessa lienee turhaa odottaa ja myös KTP:llä on tiedossa syvältä puolustamista sunnuntaina. Tässä matsissa haisee Klubin rutiinivoitto, mutta toimiva peli-idea on vähämaalisuus ja Uhmapelaajien lapulle lähtee alle 2,5 maalia -kohde.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Alle 2,5 maalia), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 2,5 maalia” 25€ panoksella ja voit voittaa 54€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.