ke 19.06. klo 21:00

HJK - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yöttömän yön huippukamppailussa herkulliset lähtökohdat – nujertaako KuPS maalihanat auki saaneen HJK:n jo toistamiseen?

Veikkausliigassa käydään keskiviikkona täysi kuuden ottelun kierros ja illan ehdoton herkkupala kamppaillaan Helsingissä, kun ainakin suurimmat ongelmat selättänyt HJK saa vastaansa kärkipaikkaa pitävän KuPSin. KuPS oli kauden ensimmäisessä kohtaamisessa parempi ja vei voiton ansaitusti lukemin 3-1, mutta nyt haaste tulee olemaan kovempi, sillä HJK:n maalihanat on vihdoin auki.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota talletusbonari talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

HJK:n leirissä on kerennyt tapahtua paljon ja vielä valmentajan vaihtamisen jälkeen uhkakuvat ei heti kadonneet, sillä ensimmäisissä kolmessa ottelussa pelillinen ilme ei häikäissyt ja esimerkiksi tappio AC Oulua vastaan oli valtava pettymys. Tekemistä riittää yhä, mutta suunta on oikea ja SJK:ta sekä Gnistania vastaan HJK takoi taululle peräti kahdeksan maalia. On toki huomioitava, että HJK pääsi kaunistelemaan molemmissa matseissa lukemia loppuhetkillä kun vastustajan piti jo nostaa riskitasoja. Joka tapauksessa itseluottamukselle onnistumiset teki varmasti hyvää.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Eilisen paikallismatsin neljä kihausta! 🤩

Koko kooste (vajaa 12min) HJK TV:stä👇
youtu.be/pM1SMM3BqNc?si…

#HJK #Veikkausliiga | @RuutuUrheilu

KuPS koki viime kierroksella vasta kauden ensimmäisen tappion, kun Haka onnistui sinnittelemään 0-1 vierasvoittoon Kuopiossa. Ottelu oli odotetusti KuPSin hallintaa ja paikkoja se loi riittävästi, mutta palloa ei saatu maaliin edes pilkulta. KuPSin kohdalla viimeistelyä voidaan pitää jonkinasteisena kysymysmerkkinä, mutta paikkoja syntyy hyvällä tahdilla ja ennen Haka-tappiota ruuti oli kuivaa useamman ottelun aikana.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
HJK isän­nöi kuo­pio­lai­sia Yöt­tö­män yön -kier­rok­sel­la
💛🖤

🎙️"HJK on edelleen haavoittuvainen, mutta kyllä meidän pitää huomenna parhaimmillaan olla"

📰kups.fi/veikkausliigan…

🤝 Otteluennakon tarjoaa:
Savon Sanomat

#KuPS #Veikkausliiga

HJK kerkesi tarjota sen verran vaisuja esityksiä hyökkäyssuuntaan ettei niitä vielä kahdella hyvällä matsilla täysin paikata ja niinpä Uhmapelaajien vedot kallistuu tällä kerralla vieraiden suuntaan. Lapulle napataan KuPS +0, eli tasapelillä panos saadaan takaisin ja vierasvoitolla lunastetaan. KuPS on ollut toistaiseksi HJK:ta vahvempi ja esimerkiksi viime kierroksen tappio olisi voinut helposti kääntyä vähintään tasapeliksi.

Tuplaa talletus – Vain 4x kierrätys!!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 100% talletusbonuksen vain 4x kierrätyksellä! Tarjolla on siis aivan posketon value 🔥

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta haluamasi summa käyttäen tervetulotarjous – talletuksesi tuplataan.
3. Lyö veto Tasoitus – KuPS +0 haluamallasi panoksella.
4. Grindaa bonari läpi ja nosta käteiset tilille! ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.