Veikkausliiga la 02.07. klo 17:00

HJK - KuPS

Haavoittuvainen Klubi ei ole kovin suuri suosikki!

HJK:lla ja KuPSilla on hektiset ajat menossa: joukkueet pelasivat viikolla Suomen Cupin puolivälierissä, ja ensi viikolla alkavat tämän kauden eurokiireet. Tässä välissä on vielä tuiki tärkeä Veikkausliigan kärkikamppailu, jossa on mestaruudenkin suhteen panosta aivan mieletön määrä. Ja matsi satutaan pelaamaan juuri hetkellä, jolloin vaikeudet tuntuvat kasautuvan musertavalla tavalla Klubin ylle.

Loukkaantumisten suma, huonot tulokset ja todella ikävä Jairin tapaus ovat saaneet HJK:n jonkunlaiseen syöksykierteeseen. Kaikeksi onneksi Janne Saksela palasi viikolla kentälle, ja treeneihinkin on saatu pelaajia takaisin. Joka tapauksessa Riskin veljeksiä on tällä hetkellä ikävä, ja Joona Toiviota sekä Valtteri Moreniakin tarvittaisiin. Toni Koskela on tällä hetkellä ihmeissään joukkueen tehottomuuden kanssa – Klubi näyttää tällä hetkellä sangen hengettömältä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Juuri yllä mainitusta syystä kärsittiin nolot tappiot Veikkausliigassa IFK Mariehamnille ja AC Oululle. Suomen Cupin puolivälierä Interiä vastaan oli tasainen, eikä kumpikaan joukkue juhlinut maalipaikoilla. Inter lisäsi Klubin murheita entisestään heittämällä stadilaiset pilkuilla laulukuoroon.

KuPSilla pyyhkii oleellisesti paremmin, vaikka vajaa pari viikkoa sitten joukkue pitkästä aikaa Veikkausliigassa hävisikin. Ottelun vähemmän pelanneet kuopiolaiset johtavat sarjaa kolmen pisteen erolla. Cupissa Haka pakotti KuPSin pilkuille asti, mutta Otso Virtasen huipputorjunnat pilkkukisassa olivat koskilaisille liikaa. Alkuviikosta muonavahvuuteen hankittu huippuvahvistus Filip Valencic saattaa hyvinkin tehdä debyyttinsä juuri entistä seuraansa vastaan.

Klubia voi pitää ottelussa pikkusuosikkina, ja kirjoitushetken kertoimet antavat valueta KuPSin suuntaan merkittävästi. Ei HJK:n perusluokkaa voi nollata, mutta tällä hetkellä se on todella haavoittuvaisessa tilassa, mikä parantaa Simo Valakarin suojattien mahdollisuuksia. Vetoihin lähtee KuPSin voittoa, mutta kehiin otetaan tasapelivarmistus, joka palvelee tässä matsissa tarkoitustaan. Panostukseen jokainen voi käyttää omia riskimittareitaan, mutta Uhmapelaajilla panosmittari hehkuu jos nyt ei aivan punaisena, niin vähintään oranssina.

Kotimainen jalkapallo ei tästä parane, joten ota tarjous taskuun ja nauti pelistä Suomen suvessa! Mr Greenillä saat urheilusta irti vielä enemmän!

10 euroa pelirahaa