Veikkausliiga la 21.10. klo 17:00

HJK - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa – haastajan on pakko painaa päälle!

Veikkausliigan loppukierrokset jaettuna ylä- ja alaloppusarjaan tuntuvat tuottavan jännittäviä loppuratkaisuja: tälläkin kertaa viimeisellä kierroksella on panosta. KuPS nimittäin pystyy kolmen maalin voitolla ohittamaan HJK:n sarjataulukossa ja viemään samalla mestaruuden. Varsinkin vieraissa tämä on helpommin sanottu kuin tehty, mutta jo pelkkä ottelun panoksellisuus sataa Veikkausliigan laariin.

*Tsekkaa tästä lokakuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Klubi oli jo ratkaisemassa mestaruuden Vaasassa, kunnes VPS kieltäytyi tyytymästä tasapeliin, ja vei ottelun lisäajalla nimiinsä – jolloin kotikatsomossa jopa rammat nousivat tanssimaan villisti. Klubilla on ollut aikaa valmistautua viimeiseen peliin lähes kaksi viikkoa, joten Toni Korkeakunnas on pyrkinyt laittamaan miehistön valmiiksi sekä taktisesti että henkisesti. Tosin maajoukkuekomennukset ovat sotkeneet kuvioita pahasti – moni pelaaja pääsi treenivahvuuteen vasta torstaina.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Veikkausliigan mestaruusottelu HJK-KuPS on lauantaina vapaasti katsottavissa Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 16.45 alkaen đź–Ą

#veikkausliiga #kannatapaikallista #HJKKUPS

Jani Honkavaaran tuskin tarvitsee joukkuetta liikaa motivoida, ja savolaiset tulevat varmasti otteluun kovaa sekä tempoa pitäen. ”Honsun” tärkein tehtävä on pitää homma siinä kuosissa, ettei ylilataus purkaudu virheinä tai kurittomuutena. KuPS tulee saamaan paikalle vieraskannatusta, mutta odotettavaa on, että Töölössä on lopulta täysi stadion. Keli tulee muutaman asteen plussan puolella ja kuiva, joten olosuhteet ovat otolliset.

KuPS tulee varmasti lujaa päälle, eikä Klubin ole välttämättä järkevää yrittää jäädyttää peliä tai keskittymään puolustamiseen. Parastahan olisi tehdä maali vastaiskusta heti kuin mahdollista. Koska peruutteluun ei uskota, lähdetään matsissa overin kimppuun. Matsissa on useampikin skenaario, millä päädytään vähintään kolmeen maaliin. Bethard tarjoaa hyvin – sinne siis!