Mestarien liiga ke 12.07. klo 19:00

HJK - Larne

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puristaako Klubi mailaa Euroopassakin? Piskuinen Larne ei hevillä avausosassa antaudu!

HJK:n europeliurakka käynnistyy viimein keskiviikkona, kun Pohjois-Irlannin mestaruuden viime kaudella voittanut Larne FC saapuu Töölöön Toni Koskelan suojattien vieraaksi. Ennakkoon tämä on tietysti ottelupari, joka tulisi Klubin ilman muuta hoitaa vaivatta, mutta harmaita pilviä on etenkin Koskelan suojattien viimeaikaisten otteiden seurauksena ilmassa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 30 euron ilmaisvedon tämän vihjeen avulla!

HJK:n kenraali viikonloppuna meni aivan reisille, kun Lahti kävi hakemassa Veikkausliigassa Altin Zeqirin näppärällä maalilla pisteet Helsingistä. Ongelmia on muutenkin ollut matalalla puolustavia joukkueita vastaan ja Larne oletettavasti myös tämmöinen joukkue etenkin avausosassa on. Meneekö klubilaisilla siis taas mailan puristamiseksi vai saadaanko toiseen osaan kiitettävä tulos? Dejan Iliev ja Aapo Halme ovat kenties vielä sivussa Klubilta. Valtteri Morén ja Oliver Pettersson ovat varmasti.

Klubipääty

@Klubipaaty
EUROAVAUS!

Kaikki Klubin gimmat ja kundit pukeutuu valkoiseen, kun vuoden 2023 europelit starttaa Stadissa. Nyt tarvitaan kauden äänekkäin kotiyleisö, jotta saadaan voitto kotiin!

Ottelun alussa on luvassa tifo ja tuttuun tapaan STEREO LOVE, joten ole ajoissa mestoilla!


Keskiviikon ottelu on Larnelle kauden toinen kilpailullinen ottelu, kun kuun alussa hävittiin Hakan tulevalle eurovastustajalle Crusadersille Charity Shield-pelissä 0-2. Larnelle tuleva UCL-ottelupari on historiallisesti merkittävä, sillä kyseessä on seuran ensiesiintyminen Mestarien liigan karsinnoissa. Joitakin satsauksiakin Larne on jo ehtinyt siirtomarkkinoilla tekemään, mutta tuskinpa nämä kamalasti vaakakuppia heilauttavat vieraiden eduksi.

Avausosaan ei sen kummempaa pelattavaa löytynyt tasoituksista – Larne laittanee bussin parkkiin ja Klubilla voi kestää vieraiden puolustusmuurin rikkomisessa. Kiinnostavin veto onkin alle 2,5 maalia keskiviikon taistoon – napsitaan sitä keskiketterällä patilla lapulle!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.