Mestarien liiga ti 25.07. klo 19:00

HJK - Molde

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Venyykö Klubi tiistaina? Molde on HJK:lle haastava, muttei voittamaton vastustaja!

HJK:n taival Mestarien liigan karsinnoissa jatkuu tiistaina kotiottelulla Moldea vastaan. Vastustaja kovenee siis reilusti ykköskierroksen Larnesta, jota vastaan Klubi oli jo merkittävissä vaikeuksissa – jatkopaikka Toni Korkeakunnaksen suojateille irtosi vasta jatkoajalla. Molde on Norjan mestari ja avausosassa vierailijat ovat jo selvä suosikki.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten saat Klubia pelaamalla 30 euron ilmaisvedon!

Molde on kaukana Eliteserieniä johtavasta Bodo/Glimtistä, mutta kakkossijasta käydään tällä hetkellä kovaa kamppailua Tromsön kanssa. Mestarien liigassa Molde avaa urakkansa juuri tästä otteluparista, mutta ottelurytmihän norjalaisilla joukkueilla on tässä vaiheessa vuotta jo valmiiksi täysipainoinen.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
KLUBI VOITTAA!💙🤍

Tänään yksi maali riittää voittoon. Kapteeni Miro Tenho iski komeasti puskemalla voittomaalin. Tästä on hyvä jatkaa kohti tiistain Molde-matsia.

🔵⚪️[1]-[0]🟡

Klubin tukena: @Leckle_Oy

#HJK #Veikkausliiga


Klubilta on sivussa tiistaina ainakin Aapo Halme, Valtteri Morén ja Oliver Pettersson. Aleksi Paananen, Matti Peltola, Perparim Hetemaj, Maksim Stjopin ja Dejan Iliev ovat lisäksi puolikuntoisia tai sairastelleet. Kun Molde on liikkeellä käytännössä vahvimmalla mahdollisella kokoonpanollaan, on Klubin altavastaajan asema ymmärrettävä.

Vaikka Molde on juuri nyt pelottavassa formissa ja HJK ei taivalla kaikkein ruusuisimmilla teillä, on vierasjoukkueen kerroin kuitenkin melko naurettava. Napataan peleille HJK:ta +0,5:n tasoituksella eli jos isännät venyvät tasuriin, pääsevät Uhmiksetkin lunastamaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “HJK +0,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.