Mestarien liiga ke 20.07. klo 19:00

HJK - Viktoria Plzeň

HJK:lla lähes ylivoimainen haaste! Heikko viimeistely tuskin paranee maalipaikkojen vähentyessä

HJK pelaa keskiviikkona Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avauskamppailussa tšekkiläistä Viktoria Plzeňin Helsingissä. Helsinkiläisjoukkue on saanut viime aikoina merkittäviä vahvistuksia, joita sen oli hankittava kehnon pelaajatilanteen sekä odotettua huomattavasti heikompien pelillisten esitysten ansiosta. Erityisesti maalinteko on ollut helsinkiläisille Veikkausliigassa melkoisen vaikeaa, eikä se ainakaan helpompaa voi olla hallitsevaa Tšekin mestaria vastaan.

Hiljattain Paulus Arajuurella sekä Malmö-laina Malik Abubakarilla vahvistunut HJK on heti avauskamppailussa Plzeňiä vastaan todellisessa mankelissa. Tämä ei tietenkään automaattisesti tarkoita, että takkiin on tulossa, mutta melkoinen haaste on tiedossa. Vierailija koostuu kovista kansainvälisen tason pelaajista ja mukana on useita esimerkiksi Tšekin maajoukkueista tuttuja nimiä. Joukkue lähtee alkavalle pääsarjakaudelle hallitsevana mestarina ja se ei ole menettänyt tärkeimpiä pelaajiaan, mikä on ehkä jopa hieman yllättävää.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HJK:n synkkänä pidempään säilynyt pelaajatilanne on hieman parantumaan päin, mutta edelleen Joona Toivio, Roope Riski, Valtteri Morén sekä Manuel Martic ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Riku Riski on pääsemässä hiljalleen takaisin edustuksen mukaan loukkaantumisesta toivuttuaan, mutta ei vielä ole mukana. Sama koskee Miska Ylitolvaa ja Arajuuren ensiesiintymistä saadaan vielä niin ikään odotella.

Plzeň on pelannut reilusti valmistavia matseja, mutta Tšekin pääsarjan alkaessa vasta heinäkuun viimeisenä viikonloppuna tuleva kamppailu on sille ensimmäinen kilpailullinen vääntö pitkän harjoituskauden jälkeen. Tähän karsintavaiheeseen vieralija on edennyt suoraan toisin kuin HJK, joka pudotti niukasti RFS:n jatkosta viime viikolla. Klubilla oli viikonloppuna myös Veikkausliigan kamppailu, jossa se onnistui kaatamaan VPS:n 3–1-lukemin ja heti tulevana lauantaina ryhmä kohtaa Ilveksen.

Malik debytoi erinomaisesti VPS-ottelussa, mutta nyt vastassa on hieman eri kaliiperin joukkue kuin Vepsu ja HJK:n mahdollisuudet lepäävät lähes puhtaasti vastahyökkäyksissä. Todella puolustava kamppailu on helsinkiläisittäin tulossa ja maalintekovaikeudet huomioituna tilanteiden väheneminen tuskin ainakaan suoranaisesti Klubia tässä avittaa. Pelivalinta on Uhmapelaajille selviö – tässä tankataan vierasvoittoa kupongille reilulla panostuksella Sportazalla. Avaa pelitili tästä ja iske apajille!

10 euroa pelirahaa