Mestarien liiga ke 06.07. klo 19:00

HJK - RFS

Piristyykö HJK, kun se pääsee pitkästä aikaa Euroopan kentille? Maalinteko on ollut käsittämättömän tukkoista!

HJK kohtaa Mestarien liigan karsinnoissa uuden tuttavuuden, kun se pelaa latvialaisjoukkue RFS:ää vastaan. Hallitseva Latvian mestari on tällä hetkellä maansa pääsarjassa toisena ja sen kanssa ei voi pelleillä. Pelillisesti Veikkausliigan taso on kieltämättä laadukkaampi Baltian liigoihin verrattuna, mutta kärkijoukkueilla on etelässä oikein mainioita yksittäisiä pelaajia, joiden kanssa kannattaa olla helsinkiläisleirissä tarkkana. Vaikka HJK:lla on ollut kansallisella tasolla tukkoista, pitää myös muistaa, että nämä ovat erilaisia pelejä ja panostus europeleissä on aina korkealla.

Toni Koskelan miehistö otti edellisessä kamppailussaan tärkeän tasapelin KuPSia vastaan, vaikka pelitilannemaalia ei taaskaan nähty. Klubin meno on ollut osin keskisektorin loukkaantumisten ja Jairin poistumisen myötä tukkoista, mutta kenties tasuri sarjakärkeä vastaan kotona avasi joitain lukkoja. Pelitilannemaalit ovat helsinkiläisittäin olleet viime aikoina kovasti kortilla, kun viidessä viimeisimmässä kilpailullisessa kamppailussaan joukkue on onnistunut sellaisen viimeistelemään ainoastaan kerran.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

RFS on Latvian pääsarjassa mättänyt maaleja reilusti, mutta serbialaistykki ja joukkueen paras maalintekijä Andrej Ilic saattaa olla loukkaantumisen takia edelleen sivussa. Tämä olisi merkittävä takaisku vieraille. HJK:hon ei tällä hetkellä toki ole luottamista, mutta vieraiden pelillinen taso ei päätä huimaa ja helsinkiläisjoukkueen arkiset matsit Veikkausliigassa ovat isossa kuvassa aina kovempia testejä vieraisiin verrattuna.

Betsien kannalta vähämaalisuus houkuttelee – Ilicin puuttuminen heikentää vieraiden viimeistelykykyä aivan varmasti, sillä muita puhtaasti viimeistelyn erikoismiehiä joukkueessa ei oikeastaan ole. Alakerrassa joukkue ei ole ollut parhaimmistoa Latviassa tällä kaudella, mutta HJK ei ole tällä hetkellä kummoinen pelote hyökkäyspäässä. Pelivalinnaksi valikoituu alle 2,5 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa