Veikkausliiga su 18.09. klo 18:30

HJK - SJK

Astetta enemmän tuoretta jalkaa! Ketkä HJK:n kahdeksasta topparista saavat tällä kertaa vastuuta?

Haasteet eivät ole HJK:lla todellakaan loppuneet kesken, sillä parin viime viikon aikana se on pelannut parin Eurooppa-liigan kamppailun lisäksi Veikkausliigan runkosarjan loppuun. Sunnuntaina alkaa tulikuuma mestaruustaisto kotimaan kentillä ja tutut joukkueet eli Klubi ja KuPS taistelevat jälleen kirkkaimmasta. Lisäksi europelipaikoista käydään jälleen kova vääntö. Loppusarjan avauskamppailussa rakennetaan betsivalinta HJK:n rutiinivoiton ympärille.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kolmisen viikkoa takaperin. SJK vieraili tuolloin niin ikään Helsingissä ja matsi oli kovaa vääntämistä. Lopulta Anthony Olusanyan ensimmäisen puoliajan maali riitti voittoon. Maalipaikoilla ei todellakaan päästy juhlimaan ja ottelun tärkeys näkyi viheriöllä jo tuolloin, joten meiningin voisi kuvitella vain kasvavan sunnuntaina. Yksi kiinnostava aihe HJK:n osalta on peluutukset – joukkue on pistänyt pari kertaa peräkkäin miltei kaikki likoon, ensin Honkaa vastaan runkosarjan päätöskierroksella ja viimeksi torstaina Roomassa.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Toni Koskela on pakotettu kierrättämään kokoonpanoaan ja lepovuoroja lienee jälleen tarjolla useammalle pelaajalle. Uusia loukkaantumisia ei pitäisi olla ja runkosarjan lopulta tuttu materiaali joukkueella on käytössä, mutta leveydestä huolimatta ryhmä joutuu Eurooppa-liigan ja Veikkausliigassa käytävän mestaruustaistelun vuoksi venymään. HJK on viime aikoina onnistunut mainiosti kääntämään pienten marginaalien kamppailuja omiksi voitoikseen ja tiukkaa voi olla tulossa myös sunnuntaina.

SJK on parantanut pelaamistaan roimasti kauden edetessä ja etenkin puolustussuuntaan Joaquin Gomezin miehistö vakuuttaa. Epätasaisuus kuitenkin vaivaa edelleen otteissa, eikä esimerkiksi viime kaudella nähdyn kaltaista tehokkuutta ja tulivoimaa ole missään vaiheessa löytynyt. Runkosarjan viimeisellä kierroksella seinäjokiset vierailivat Ahvenanmaalla, jossa Maarianhaminan IFK nappasi monen yllätykseksi 2–0-kotivoiton. Jos SJK jatkaa yhtä hampaattomasti Klubin vieraana, noutaja tulee varmasti.

HJK:n keskisuoritustaso on niin korkealla, että sen pitäisi pystyä kairaamaan pisteet. Koskela saa riittävästi tuoreita jalkoja kokoonpanoon – esimerkiksi puolustuspäässä Joona Toivio, Paulus Arajuuri sekä Aapo Halme ovat vaihtoehtoja korvaamaan Jukka Raitalan, Miro Tenhon ja Arttu Hoskosen. Puolustajapaletti Klubissa on todella vahva, ja kuten esimerkistä näkyy, toppariosastolle riittää vaihtoehtoja. SJK:n viimeistely on jälleen karvasta kalkkia – olipa vastassa mikä HJK:n puolustuskoostumus tahansa. Vierailija ei onnistu maalinteossa Helsingissä, joten lapulle maistuu SJK alle 0,5 maalia ensiluokkaisella kertoimella.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “SJK yhteensä – alle 0,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,70 (2 x 2,35).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 470€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 235€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa