Veikkausliiga la 16.07. klo 17:00

HJK - VPS

VPS on mättänyt eniten maaleja koko Veikkausliigassa! Onko sarjanousija liikaa jopa vahvistuneelle HJK:lle?

HJK täräytti tällä viikolla tiskiin pari todellista huippuhankintaa, kun pitkäaikainen Huuhkajat-yleisön suosikkitoppari sekä laadukas hyökkääjälaina Ruotsista liittyivät Klubin vahvuuteen. VPS:n esiinmarssia on saatu ihastella tällä kaudella ja sarjanousija on ollut vieraskentällä koko sarjan paras ryhmä. Kaiken lisäksi joukkue on latonut eniten maaleja koko sarjassa.

Entisen Huuhkajat-topparin ja -legendan Paulus Arajuuren sekä Malmöstä lainalle saapuneen hyökkääjän Malik Abubakarin sopimukset ovat Mestarien liigan karsinnoissa RFS:ää vastaan rankkupotkujen jälkeen irronneen jatkopaikan lisäksi olleet iloisia aiheita Klubin ympärillä kuluvalla viikolla. Pelillisesti joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa joissakin otteluissaan viime aikoina ja erityisesti maalinteko on tuottanut tuskaa. Veikkausliigassa helsinkiläisjoukkue on pystynyt viimeistelemään ainoastaan 19 täysosumaa, kun sillä on pelattuna 14 ottelua.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Arajuuri ei välttämättä vielä pelaa, mutta Malik hypännee suoraan kokoonpanoon. Toisaalta myös VPS on vahvistanut hyökkäystään kuluvalla viikolla, kun AC Oulussa melko vähälle vastuulle hiljattain jäänyt oma kasvatti Samu Alanko palasi Vaasaan. Vepsun vahvistus on joukkueen mukana heti Helsingissä. Nyt vaasalaisilla on laajuutta hyökkäyspäässä entisestään ja sillä osastolla joukkue on ollut erinomainen – huimat 28 tehtyä maalia osoittavat, että sarjanousijakin voi menestyä. Tete Yengi, Aleksi Pahkasalo, Kalle Multanen sekä Steven Morrissey ovat kaikki paukutelleet viisi maalia mieheen.

HJK:n ympärille lisää kysymysmerkkejä lauantai-illan osalta tuo se, että eurokarsinnat ja otteluruuhka ovat pahimmillaan. Parilla edellisellä viikolla oli ottelut RFS:ää vastaan ja joukkue eteni jatkoon keskiviikkona Latviassa, joten heti ensi keskiviikkona talkoot jatkuvat Viktoria Plzenin kanssa Helsingissä. Tuleva kuorma on todella kova, joten Toni Koskelalla ja kumppaneilla riittää varmasti puntaroitavaa peluutuksen suhteen – toki tähän vaikuttavat myös loukkaantumiset. Ainakin Joona Toivio, Manuel Martic, Valtteri Morén sekä Roope Riski ovat sairastuvalla – kaksi jälkimmäistä puuttuvat koko loppukauden.

Nykyhetkessä nälkäisenä Töölöön laukkaava VPS voi tuottaa HJK:lle suuriakin haasteita. Vieraskentällä joukkue on ollut tällä kaudella sarjan paras ja tehokkuus etenkin reissussa on ollut omaa luokkaansa. HJK:lla on edelleen loukkaantumisia, eikä joukkue ole lainkaan vakuuttanut sarjamatseissaan viime aikoina. Pelivalinnaksi haetaan tasoitusbetsi VPS (+1,5), joka osuu sekä HJK:n maalin voitolla, tasapelillä että vieraiden napatessa täyden pistepotin. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja nauti herkut Uhmapelaajien pöydästä maukkaalla kertoimella!

10 euroa pelirahaa