pe 17.05. klo 18:00

HJK - VPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuuma kärkikamppailu Töölössä! Saako vierailija HJK:n vasemman kaistan valopilkut kuriin?

Töölön stadion on tulossa perjantaina täyteen, kun HJK isännöi Veikkausliigan kärkikamppailussa VPS:ää. Isäntien kausi on alkanut tuloksellisesti yllättävän takellellen, mutta pelillisesti joukkue on saanut parin umpisurkean esityksen lisäksi esille varteenotettavia aihioita. Sarjakärki VPS on puolestaan jatkanut siitä, mihin se edellisellä kaudella jäi – joukkue toteuttaa omaa sapluunaansa erinomaisesti ja on ansaitusti keulilla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HJK vaikuttaa hieman keskeneräiseltä, mutta joukkueella on toivoa. Alakerta on suoriutunut KuPSia vastaan tulleen kauden avaustappion jälkeen varsin hyvin ja joukkue pyrkii puolustamaan aktiivisesti eteenpäin. Keskisektori on alkukauden perusteella ehkä suurin kysmysmerkki – Lucas Lingman on ehkä nostanut tasoaan viime kaudesta, mutta myös tälle kaudelle saapuneen Hans Nunoo Sarpein sekä edelliseltä sesongilta tutun Georgios Kanellopoulosin olisi pystyttävä nostamaan tasoaan.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Huomista odotellessa 🤩

ℹ️ Lipun ostamista perjantain Vepsu-matsiin ei sen sijaan kannata jäädä odottelemaan. Yläkatsomon remontin takia kapasiteetti on hieman vajaa 8000 ja viimeisiä paikkoja viedään pian.

#HJK #Veikkausliiga

Ehdottomasti suurin potentiaali Klubilla on hyökkäyspäässä ja kauden alussa on löytynyt myös suhteellisen hyvin murtautumismalleja. Toistaiseksi esimerkiksi kovalla statuksella saapuneen Luke Plangen ruuti on ollut suhteellisen märkää – Topi Keskinen sen sijaan on helsinkiläisten alkukauden suurin onnistuja, joka on yksinään pystynyt nostamaan joukkueen suoritusten laatua. Lisäksi tässä yhteydessä on syytä mainita vikkeläjalkainen, pallotaitava ja erinomaisesti hyökkäyksiä tukeva laitapuolustaja Brooklyn Lyons-Foster, joka pystyy luomaan yksilötaidollaan Keskisen tavoin tilaa ja tilanteita.

VPS:n puolustuspermanentti on todella yhtenäinen ja varsinkin laidoilla on sellaista nopeutta, jollaista HJK ei vielä tällä kaudella ole kohdannut. Jevgeni Baškirov on nostettava vaasalaisista yksilötasolla esille – monipuolinen keskikenttäpelaaja pystyy auttamaan joukkuettaan kentän jokaisella osa-alueella. Pallotaiturin syöttövalikoima hakee tässä sarjassa vertaistaan, puolustustehtävät kiinnostavat ja mies osaa myös takoa maaleja tarvittaessa.

Klubi ei todella pääse helpolla VPS:n vahvaa kollektiivia vastaan. Edellisessä kotiottelussaan joukkueelta nähtiin nuhaista pallonpyörittelyä ja käsittämätöntä tuhlailua ala-arvoista EIF:ää vastaan. Sytyttäisikö sarjakärki myös Klubia? Ehkä niin, mutta joukkueen paremmin alkukaudella on onnistunut VPS. Jos Klubin vasemman laidan taiturit Noah Pallas ja Keskinen sekä toiselta laidalta hyökkäyksiä tukeva Brooklyn jollain tapaa saadaan vieraiden toimesta kuriin, on sillä kaikki avaimet käsissään. Pelivalinnaksi isketään vierasvoitto tai tasapeli (X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus – Tasan tai VPS Vaasa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.