Suomen Cup ti 14.06. klo 18:00

HJS - Haka

Haka silppuaa HJS:n väkisin! Onko taas tiedossa maalikarkelot?

Suomen Cupissa pelataan tiistaina jo neljännesvälieriä ja Veikkausliiga-osastolta kehissä ovat muun muassa Haka sekä AC Oulu. Koskilaiset vierailevat Hämeenlinnassa, jossa HJS yrittää haastaa pääsarjamiehistöä kaaripalloilla ja hyvällä tuurilla. Valitettavasti nämä aseet eivät Hakan tasoista vastustajaa riitä horjuttamaan ja melkoinen tiistaisauna saattaa olla isännille tiedossa.

Kakkosessa pelaava HJS on aloittanut kautensa melko heikosti. Suomen Cupissa tie nousee mitä todennäköisimmin pystyyn tiistaina, kun Haka tulee hyvin levänneenä vastaan. Vierailija ei ole pelannut yhtäkään kamppailua kesäkuussa, mutta hämeenlinnalaisten sarjakausi on jatkunut normaalisti maaottelutauosta huolimatta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Haka saattaa lähteä liikenteeseen kevyemmällä kokoonpanolla, mutta joukkueiden tasoero on todella hurja. Kakkosessakin häntäpäässä oleva HJS joutuu puolustamaan todella syvältä ja kontrolloitu pallollinen pelaaminen loistaa poissaolollaan. Isännän mahdollisuudet ovat kaaripalloissa ja yksittäisissä iskuissa, joista toki voi jokunen tilanne aueta, mutta koskilaisten näytös tästä kamppailusta on tulossa.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy vähintään neljä (yli 3,5) maalia. Haka vyöryttää peliä koko 90-minuuttisen ja tekee ennusmerkkien pitäessä paikkaansa ainakin kolme tai neljä maalia. Isäntä voi saada jossain vaiheessa sauman maalintekoon, mutta sen osalta ei kuitenkaan kannata pidättää hengitystä. Tuplapalautus vähintään neljälle osumalle maistuu kuitenkin mainiosti.

10 euroa pelirahaa