Kakkonen pe 16.09. klo 19:00

HJS - VJS

Vieraiden poppakonstit eivät muuta perusasetelmaa – luvassa maaleja ja kelpo betsi

Kakkosen B-lohkoa on seurattu pitkin kautta tarkasti, ja lohkon ennätystasaisuus on ollut selkeä erityispiirre. Otteluita joukkueilla on runkosarjassa jäljellä pari kolme, ja edelleen neljän sakkiin on tunkemassa seitsemän joukkuetta. HJS on sarjataulukossa juuri neljäntenä. Hämeenlinnassa perjantaina vieraileva Vantaan VJS on puolestaan hankalassa tilanteessa, ja sarjasta putoaminen näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä.

VJS vaihtoi valmennusta vain kolme peliä ennen kauden päätöstä. Oskari Kujanen laitettiin tietä pitkin, ja päävastuun valmennuksesta kantaa Edward Finch. Ajankohta tuntuu erikoiselta, sillä sen vaikutukset loppukauden peleihin ovat hyvin pitkälti hämärän peitossa. Peliä on ollut aikaa laittaa kuntoon jo yli 20 runkosarjapelin ajan. Viime viikonloppuna Honka Akatemia vei selityksittä pisteet Vantaalta.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

HJS:n suurin synti on ollut ailahtelevuus. Hämeenlinnalaisten otteluissa on illan vieraitten lailla tehty pitkin kautta hurja määrä maaleja, ja hyvän tulivoiman vastapainona on ollut harvahko alakerta. Tästä saatiin tuntumaa Tampereella, jossa paikallinen United teki paikoistaan maalit todella kovalla prosentilla, ja HJS sai maistaa tappiota lukemin 4-2. Tästä ottelusta tarvitaan pakosti pisteet neljän parhaan joukossa pysymiseksi.

Usko VJS:n ihmetemppuihin on vähissä: HJS on voittanut Hämeenlinnassa pelaamistaan kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan, eli kotietua voi arvottaa merkittäväksi. Luonnollisesti kertoimet ovat alhaalla, joten tasoitusvedosta otetaan tähän sopiva vipu. Kahden maalin voitto tarvitaan TonyBetin kassan lihottamiseksi – luotto tähän on hyvää keskitasoa.

Kertoimet ottelulleHjs Akatemia - VJS16.09.2022

    10 euroa pelirahaa