KHL la 23.10. klo 17:00

HK Sotshi - Metallurg Magnitogorsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pystyykö Magnus Hellberg pysäyttämään tulivoimaisen Magnitogorskin?

Läntisen konferenssin viimeisellä sijalla majaileva HK Sotshi isännöi Metallurg Magnitogorskia, joka majailee koko sarjan kärkipaikalla. Joukkeiden välistä tasoa eroa ei siis voi liikaa korostaa. Magnitogorsk on ollut maalinteon saralla koko sarjan tehokkain joukkue, kun taas Sotshin osalta verkko on heilunut lähinnä joukkueen omassa maalissa.

Sotshin kausi on ollut tähän asti murheellinen. Joukkue on kerännyt vaivaiset 13 pistettä pelaamassaan 21 ottelussa. Näissä otteluissa Sotshin tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus on 23 lukemaa pakkasen puolella. Erityisesti joukkueen puolustuspeli on ollut todella heikkoa, eikä myöskään joukkueen hyökkäys ole päässyt tarvittavalle tasolle. Joukkueen maalilla kokenut Magnus Hellberg tekee kaikkensa, mutta edes hän ei ole pystynyt pelastamaan Sotshia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
3:0 ➡ 3:4 ➡ 4:4 ➡ 4:5 OT

@LinusHultstrom 🇸🇪 completes 3-goal comeback for Metallurg!

Magnitogorsk on puolestaan ollut kauden tulikuumin joukkue. Magnitogorsk on kaatunut tällä kaudella vain Ufalle ja vieraskaukalossa joukkue on ollut toistaiseksi voittamaton. Magnitogorskilla on allaan hieno nousu Jokereiden vieraana, kun joukkue käänsi 3–1-tappioaseman 4–5-jatkoaikavoitoksi. Juho Olkinuora on torjunut joukkueen maalilla hyvin ja Magnitogorskin hyökkäyksestä löytyy todella paljon maalintekovoimaa.

Sotshin peli on tällä hetkellä täyttä selviytymistä illasta toiseen. Magnitogorsk puolestaan tällä hetkellä lentää kaukalossa ja erityisesti sarjan heikompia ryhmiä vastaan joukkue on ollut tällä kaudella armottoman tehokas. Magnitogorsk paukuttaa illasta toiseen maaleja liukuhihnalta ja saman voi odottaa jatkuvan myös Sotshin vieraana. Tässä valossa pelivalinnaksi nostetaan Magnitogorskin voitto tasoituksella (-1.5 maalia).