CS la 22.01. klo 23:59

HLTV TOP 20 - Pelaajavedot

Rahantekotalkoot CS:n HLTV:n TOP-20 -listauksen parissa!

On jälleen aika palkita vuoden parhaimmat Counter Strike pelaajat. Vuonna 2010 aloitettu listaus on muodostunut alkuvuoden odotetuimmaksi tapahtumaksi CS:n osalta. Kun pelaajat vielä nauttivat talvitauostaan, voi katsojat jo virittäytyä tulevan kauden tunnelmaan. HLTV julkaisee Tammikuun ensimmäisestä päivästä lähtien pelaajan kerrallaan, kunnes 22. päivä HLTV julkaisee vuoden kolme parasta pelaajaa.

Vuoden parhaasta pelaajasta ei tänä vuonna pysty edes kiistelemään. Tämän takia bookkerit eivät ole edes avanneet kohdetta koko listauksen kärkipaikan lunastavalle pelaajalle, sillä Natus Vinceren Oleksandr “s1mple” Kostyliev on jokaisella osa-alueella ollut yksinkertaisesti niin ylivoimainen, ettei hänelle ole ollut vastusta. Edes kaksi edellistä vuotta peräkkäin parhaan pelaajan palkinnon vienyt ranskalaispelaaja Mathieu “ZywOo” Herbaut ei pystynyt kilpailemaan s1mplen kanssa tänä vuonna.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

S1mple lopetti vuoden tyylikkäästi major-voittoon jättäen koko vuoden tilastoissa viivan päälle 1.34 ratingin sekä 1.42 impact-ratingin. Kyseessä oli s1mplen paras vuosi niin tilastojen, kuin palkintojenkin valossa. NAVI oli loppuvuodesta ylivoimaisesti maailman paras joukkue voittaen lähes jokaisen turnauksen, johon joukkue osallistui. S1mple keräsi kuluneena vuonna itselleen $832,750.01 dollaria ollen ylivoimaisesti vuoden koviten tienannut pelaaja palkintorahojen puitteissa tietenkin joukkuetovereidensa kanssa.

Mikäli s1mpleä olisi mahdollista veikata vuoden parhaaksi pelaajaksi, lähtisi se lapulle aivan millä kertoimella tahansa. Ei tule kysymykseenkään, että kukaan muu voisi viedä herralta vuoden parhaan pelaajan palkinnon.

NiKo vs sh1ro

Onneksemme myös X vs Y -henkisiä pelaajavetoja on tullut tarjolle muutamalle bookkerille. Esimerkiksi Bet365 ja Pinnacle tarjoavat loistavilla kertoimilla varustettuja kaksintaisteluvetoja erittäin mielenkiintoisten pelaajien kesken. Näistä tartutaan yhteen järisyttävän kovaan kohteeseen.

Tapetille on ehdottomasti on nostettava G2:n rifle-pelaaja Nikola “NiKo” Kovačin ja Gambitin AWP-pelaaja Dmitriy “sh1ro” Sokolovin kaksintaistelu. NiKo:lle tarjotaan esimerkiksi Pinnaclella peräti 2,40 -kerrointa sh1roa vastaan, joka on hyödynnettävä välittömästi. NiKo on huomattavasti vaikeammassa rifle-pelaajan roolissa pystynyt täysin identtisiin numeroihin koko vuoden mittapuulla, kuin Gambitin sh1ro, joka pelaa pelin tehokkainta asetta – AWP-kivääriä. NiKo oli myös tilastojen valossa selvästi parempi LAN-turnauksissa, joita HLTV joka vuosi painottaa huomattavasti enemmän, kuin online-turnauksia.

NiKo:n rating vuoden LAN-turnauksissa oli hurja 1.28. Vielä uskomattomampaa on se, että NiKo:n impact-rating koko vuoden LAN-turnauksissa oli peräti 1.42! Tämä lähentelee jo s1mplen tasoa, joka kieltämättä kielii NiKon sijoittumisesta vähintään listan kolmannelle sijalle. NiKon puolesta puhuu myös pelaajan selvästi paremmat tilastot TOP-10 sekä TOP-5 -vastustajia vastaan. NiKo on nimittäin pystynyt suorittamaan molempien kategorioiden joukkueita vastaan 1.25 ratingillä, kun sh1ron rating on puolestaan tippunut näitä joukkueita vastaan 1.13 tuntumaan. Sh1ron rating kumpuaa siis selvästi heikompia joukkueita vastaan pelatuista otteluista.

NiKo oli vuonna 2021 parempi pelaaja, kuin sh1ro. Sh1ron puolesta kyseisessä kaksintaistelussa puhuu ainoastaan pelaajan ansaitsemat MVP-palkinnot, mitkä sh1ro koppasi alkuvuoden online-turnauksista. On kuitenkin oletettava, että HLTV:n tilastonero sekä pitkälti koko TOP-20 -listan takana häärivä Petar “Tgwri1s” Milovanovic osaa syventyä MVP-palkintoja syvemmälle ja katsoa kokonaiskuvaa, jonka mukaan NiKo on ollut G2:n kantava voima, kun puolestaan Gambitilla on ollut koko vuoden mittaan vähintään kolme sh1ron tasolla suorittavaa pelaajaa.

Kerroin on tässä tapauksessa napattu Bet365:lta, joka on yksi harvoista bookkereista, mikä tarjoaa edes kohteita tähän joka vuotiseen traditioon. Betsaus listan pelaajista on jostain syystä ollut muutaman vuoden tauolla, mutta iloiseksi yllätykseksi tänä vuonna kohteet aukesivat, ja rahantekotalkoisiin on jälleen portit auki. Avaa tili Betille tästä ja nappaa NiKo lapulle loistokertoimella!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa