Bundesliiga la 12.03. klo 16:30

Hoffenheim - Bayern München

Tarjoileeko Bayern jälleen maalijuhlat?

Takaisin kovaan vireeseen päässyt Hoffenheim isännöi lauantaina Bayern Münchenia. Tässä matsissa on mahdolliset sellaiseen tykitykseen, että heikompia hirvittää. Bayernilla on murskavoitto alla, joten isäntien vahvat puolustuspään otteet edellisissä otteluissa ei paljoa lohduta. Bayern takoi kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 4-0-lukemat taululle eikä tälläkään kerralla tulla himmailemaan.

Hoffenheim on päässyt takaisin vireeseen voittamalla neljä matsia putkeen – tehtyjä maaleja on seitsemän ja päästettyjä vain kaksi. Vastustajien osalta se tosin on päässyt varsin helpolla, kun kovin haastaja oli sarjassa kahdeksantena oleva Köln. Hyökkäyspäässä Hoffenheimin on jatkettava tuhoisaa tekemistä, sillä pelkkä puolustustaistelu Bayernia vastaan harvemmin tietää hyvää. Robert Lewandowskin tasoista maalitykkiä ei löydy, mutta monipuolisuutta on tarpeeksi. Poissaolijoista mainittakoon puolustaja Chris Richards ja keskikentältä Sebastian Rudy.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bayernilta on nähty jos jonkinlaista esitystä, kun esimerkiksi Bochumia vastaan tuli tappio ja ensimmäisessä osassa Salzburgia vastaan tasapeli tuli juuri ja juuri. Toinen osa Salzburgia vastaan olikin sitten tutumpaa Bayernia eikä vastustajaa säälitty, kun taululle runnottiin lukemat 7-1. Osa heikommista tuloksista on selittynyt poissaoloilla, kun esimerkiksi Manuel Neuer oli sivussa maalilta ja muun muassa Alphonso Davies sekä Leon Goretzka ovat olleet sairastuvalla. Laaja materiaali toki antaa varaa joustaa ja etenkin hyökkäyspäässä tulivoima on entisellään.

76 tehtyä maalia kertoo kaiken olennaisen Bayernin hyökkäysvoimasta ja siihen Hoffenheimin pitäisi pystyä vastaamaan. Ensisijainen tavoite on varmasti pitää oma pääty hallinnassa, mutta ennemmin tai myöhemmin Hoffenheimilta vaaditaan tehoja. Pahimmillaan taí parhaimmillaan vauhti voi olla todella kovaa eikä huippupaikoilta tulla välttymään. Vetojen osalta lähdetään kalastamaan isoa kerrointa, kun lapulle isketään, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa molemmilla puoliajoilla!

10 euroa pelirahaa