pe 08.12. klo 21:30

Hoffenheim - Bochum

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Bochumin nousu alkanut? Hoffenheimille ei ole edes kotinurmella helppoja pisteitä luvassa!

Bundesliigan parissa kierros avataan perjantaina Bochumin matkatessa Hoffenheimin vieraaksi. Molempien joukkueiden sarjasijoitus on tällä hetkellä korkeampi mitä kauden alussa kaavailtiin, mutta peliesitysten perusteella pitkä kausi on luvassa. Hoffenheim on kotinurmella kohtalainen suosikki, mutta ilmaisia pisteitä ei ole jaossa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Hoffenheim löytyy sarjataulukosta kuudennelta sijalta, mutta odotettu alamäki on alkanut ja viime kierroksilla tulokset on olleet heikkoja. Neljästä viimeisestä ottelusta saldona on kaksi tasapeliä ja kaksi maalin tappiota. Myöskään pelillinen taso ei ole päätä huimannut ja vaikka maaliero on vielä plussalla, on Hoffenheim ollut maaliodottamien valossa miinusmerkkinen joukkue ja ennen kaikkea maalinteossa on ollut myös tuuria mukana. Alakerrasta Kevin Akpoguma on tulevan matsin sivussa ja Ozan Kabakin pelikunto on epävarma.

Bochum on saanut viime aikoina mukavasti onnistumisia ja itseluottamusta on saatu ylöspäin roimasti. Osittain syynä on ollut varsin helppo otteluohjelma. Edellisten viiden ottelun sekaan mahtuu molemmat sarjanousijat sekä pahasti alisuorittaneet Mainz sekä Köln. Viimeisimpänä alla on tosin kova kotivoitto Wolfsburgista lukemin 3-1. Tulos oli ehkä hieman esitystä parempi, mutta ei voitto kuitenkaan vääryys ollut. Kokoonpanotilanne on siinä mielessä hyvä, että vaikka poissaoloja on paljon, on avauksen pelaajista näillä näkymin sivussa vain Keven Schlotterbeck.

Myös Uhmapelaajien papereissa Hoffenheim on suosikki, mutta aavistuksen verran pienempi mitä markkina tarjoaa ja nykyisillä kertoimilla saadaan iskeä vedot vieraille. Hoffenheimilla on hiljalleen iskenyt seinä vastaan, kun puolestaan Bochum on saanut kovasti kaivattuja onnistumisia. Lapulle otetaan Bochumin yltämistä vähintään tasapeliin(+0,5).

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Hoffenheim +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.