Bundesliiga la 22.01. klo 16:30

Hoffenheim - Dortmund

Mikä versio Dortmundista astelee viheriölle Hoffenheimin vieraana?

Lauantaina Bundesliigassa on luvassa taattua laatua, kun sarjassa neljäntenä oleva Hoffenheim isännöi mestaruuskamppailussa osakkeitaan nostanutta Dortmundia. Molemmilla joukkueilla on Saksan cupin ottelu viikolta alla ja isännillä yksi lepopäivä vähemmän, mutta tässä ottelussa edes väsyneet jalat ei hidasta menoa. Vedonlyöntimielessä varsinkin isäntien maalit herättää mielenkiintoa.

Loistavaa kautta pelannut Hoffenheim taistelee tiukasti top4 sijoituksista, mutta ero alaspäin on äärimmäisen pieni. Siispä viimeisen viikon otteet on saatava kääntymään, ennen kuin suurta vahinkoa aiheutuu. Bundesliigan puolella viidentenä olevaa Union Berliniä vastaan tappio tuli lukemin 1-2 ja cupissa Freiburg löylytti isäntiä peräti 1-4. Kotona vahvan hyökkäyksen lisäksi puolustuspeli on ollut rautaa, mutta riittääkö se Erling Haalandin pysäyttämiseen?

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kevätkausi sai vieraiden osalta täydellisen alun, kun Bayern München menetti pisteitä ja Dortmund puolestaan on napannut kaksi voittoa. Pelillisesti ero Bayerniin on kuitenkin edelleen selvä – koskaan ei tiedä mikä versio Dortmundista on luvassa. Frankfurtia vastaan loppuhetkien nousu pelasti pistemenetykseltä, Freiburgia vastaan nähtiin yksi Dortmundin tämän kauden parhaista esityksistä ja viimeisimpänä 2. Bundesliigassa pelaava St. Pauli kaatoi keltamustat cupin ottelussa.

Poissaolijoita löytyy molemmilta puolilta, mutta vierailta mainittakoon Emre Can ja luultavasti Mahmoud Dahoud. Isänniltä varmuudella sivussa olevista nostetaan esille keskikentältä Diadie Samassekou. Lisäksi Florian Grillitschin, Christoph Baumgartnerin ja Kevin Akpoguman pelikunto on epävarma.

Vaikka viikon matsit voi jaloissa painaa, ei tämän kaksikon kamppailusta voi tylsää nyhjäystä odottaa. Hoffenheimin suuri huoli on Dortmundin hyökkääjien hidastaminen, mutta samalla sillä on Ihlas Beboun, Andrej Kramaricin ja kumppaneiden johdolla rahkeet iskeä useampikin maali. Dortmundin otteet varsinkin alaspäin on kaikkea muuta kuin vakaalla pohjalla, joten Hoffenheimin vähintään kaksi maalia kelpaa täräyttää kupongille.

10 euroa pelirahaa