su 07.04. klo 16:30

Hoffenheim - FC Augsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poissaolohuolet painaa – pystyykö Augsburg säilyttämään tason, vai iskeekö todellisuus vasten kasvoja vastustajan koventuessa?

Bundesliigassa sunnuntain kahdesta matsista ensimmäinen käydään Hoffenheimin isännöidessä FC Augsburgia. Otteluun lähdetään erittäin mielenkiintoisista asetelmista, sillä Augsburg löytyy sarjataulukosta kolme pistettä isäntien edeltä ja vieraat on kiistatta ollut yksi kauden pirteimmistä yllättäjistä. Augsburgin tilanne ei kuitenkaan ole kokoonpanorintamalla aivan optimaalinen, mikä nostaa Hoffenheimin mahdollisuuksia merkittävästi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Hoffenheimilla on kolme peräkkäistä tappiota alla, mutta sen suuremmin on turha kuitenkaan huolestua, sillä vastustajat on olleet erittäin kovaa luokkaa. Frankfurtia vastaan tulleessa tappiossa suuressa roolissa oli aikaisessa vaiheessa tullut punainen kortti ja viime ottelussa Leverkusenia vastaan Hoffenheim menetti pisteet aivan ottelun lopulla. Stuttgartia vastaan puolestaan 0-3 lukemiin päättynyt tappio oli täysin ansaittu. Kokonaisuudessaan Hoffenheim kuitenkin kuuluu tällä hetkellä varsin tasaiseen keskikastiin pitkälti pirteän hyökkäyspelin ansiosta.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
That one hurts!

#B04TSG

Augsburg on hiljattain tehnyt erinomaista tulosta, mutta odotusten suhteen on kuitenkin syytä painaa hieman jarrua. Vieraat on nimittäin päässyt herkuttelemaan suotuisan otteluohjelman turvin ja pisteitä on kasattu suurelta osin putoajaehdokkaiden sekä muuten heikkolaatuisten joukkueiden kustannuksella. Tässä taistossa kokoonpano on vielä arvoitus, sillä ainakin Elvis Rexhbecaj, Robert Gumny sekä Niklas Dorsch ovat varmuudella sivussa. Lisäksi kysymysmerkkejä on muun muassa Iagon, Kevin Mbabun ja Fredrik Jensenin pelikunnon yllä.

FC Augsburg

@FCA_World
Elvis Rexhbeçaj has suffered a metatarsal fracture on his right foot after a foul last weekend and will be out for the remaining games.

Come back stronger, Elvis! 🙏

Joukkueet on tällä hetkellä pelilliseltä tasoltaan lähes identtisiä, joten jo kotietu itsessään tekee Hoffenheimista selvähkön suosikin. Siihen päälle kun lisätään vielä Augsburgin poissaolohuolet, kelpaa Betsamigon tarjoama 2,28 kerroin Hoffenheimin voitolle. Näillä näkymin Hoffenheim saa halutessaan parhaan avauksen jalkeille, sillä sivussa pitäisi olla vain pitkäaikaispotilaat Mergim Berisha sekä Marco John.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.