Bundesliiga la 04.12. klo 16:30

Hoffenheim - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliigassa jälleen kerran mahdollisuudet maalijuhlaan

Illan päätähtien Hoffenheimin ja Frankfurtin form on ollut nousussa ja kummankin joukkueen sarjasijoitus on parantunut roimasti. Hoffenheimilla on vyöllään kaksi perättäistä voittoa, mutta Frankfurt laittaa paremmaksi kolmella voitolla. On syytä odottaa matsista vauhdikasta, mutta tasaista vääntöä.

Hoffenheim on hieman yllättäen viidentenä sarjassa, kun isommat jengit on kompuroineet, ei silti mitään pois Hoffenheimilta. Maaleja tämä joukkue osaa tehdä ja erityisen tehokkaana on ollut Ihlas Bebou, joka on nakutellut yhdeksässä matsissa viisi osumaa, Andrej Kramaric on ollut myös pirteä ja häneltä voidaan odottaa jatkossa enemmänkin maaleja.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
"We want to go one better against Frankfurt and build on our mini run. Against Frankfurt however, we will need another good performance as they are currently in good form."

🗣️Sebastian #Hoeneß

#TSGSGE | #Pressconference


Vierailija Frankfurt ei alkukaudesta saanut koneitaan käyntiin, mutta tällä hetkellä joukkueen peli rullaa mallikkaasti ja aletaan olla lähellä viime kauden tasoa. Frankfurtin matseissa ei ole ihan yhtä paljon nähty maaleja, kun maaliodottaman perusteella pitäisi tulla, mutta joukkue kuuluu silti over-joukkueisiin.

Hoffenheimilla on jonkin verran poissaoloja, kun pitkäaikaispotilaan Ermin Bicakcicn lisäksi sivussa ovat tuoreimmat Christoph Baumgartner, Robert Skov, Jacob Bruun Larsen, Sebastien Rudy sekä Oliver Baumann, Frankfurtilla puolestaan ei pitäisi olla merkittäviä poissaoloja.

Puolustus ei varsinaisesti kuulu kummankaan jengin vahvuuksiin, mutta hyökkäyksestä sen sijaan löytyy paukkuja. Hoffenheim luo sarjassa neljänneksi eniten big chance maalipaikkoja eikä Frankfurt paljoa jää huonommaksi. Hoffenheim kotonaan iskee varmasti muutaman osuman ja Frankfurtin yläkolmikon nykyvireellä uskon, että myös vieraat juhlivat maaleja, over 3,0 kelpaa lapulle hyvillä mielin.