Bundesliiga la 30.04. klo 19:30

Hoffenheim - Freiburg

Huipputärkeä kamppailu! Avaavatko isäntien lukuisat alakerran poissaolot oven Bundesliiga-sensaatiolle?

Lauantain Bundesliiga-kierroksen viimeisessä kamppailussa pelataan huipputärkeistä pisteistä, kun europelipaikoista taistelevat Hoffenheim ja Frankfurt iskevät yhteen. Isännillä on lukuisia poissaoloja, jotka ovat eittämättä verottaneet tekemistä viime aikoina. Täysin pelaajatilanteen piikkiin ei kuitenkaan voi heikompaa jaksoa kotijoukkue työntää. Isossa kuvassa korkealentoisemmin pelannut ja myös viime aikoina vahvempaa tulosta tehnyt Freiburg on kova haaste siipirikkoiselle kotijoukkueelle.

Kotijoukkueen poissaolotilanne syvenee, kun Stefan Posch on pelikiellon vuoksi sivussa lauantaina. Alakerrasta on uutena miehenä sivussa myös viime viikolla loukkaantunut Kevin Akpoguma ja kaiken kukkuraksi Florian Grillitsch on kysymysmerkkinä. Chris Richards, Benjamin Hübner, Ermin Bicakcic, Harvard Nordtveit sekä Marco John jatkavat puolestaan varmuudella sivussa. Puutteet iskevät erityisen lujaa alakertaan ja puolustaviin pelaajiin. Vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat Noah Weisshaupt, Kevin Schade sekä Yannik Keitel.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Viime viikolla Hoffenheim onnistui nappaamaan toisen tasapelipisteensä peräkkäin 2–2-tuloksella Frankfurtin vieraana. Tasurivaihetta edelsi kuitenkin kolmen matsin tappioputki, mikä heikensi joukkueen mahdollisuuksia taistelussa kuuden joukkoon pääsystä merkittävästi. Freiburgilla on yhä mahdollisuudet jopa Mestarien liiga -paikkaan ja joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat olleet vakuuttavia viime viikon 3–3-tasapeliä Mönchengladbachia vastaan edelsivät voitto cup-välierissä ja kaksi täyttä pistepottia Bundesliigassa.

Isäntien poissaolot herättävät suuria kysymysmerkkejä ja vierailija on vahvemmassa vireessä – toki kotietu on tässä huomioitava, mutta näistä lähtökohdista käännytään silti vieraiden kelkkaan. Pelivalinnaksi otetaan Freiburgin voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa astetta reilummalla panostuksella.

10 euroa pelirahaa