Bundesliiga la 07.05. klo 16:30

Hoffenheim - Leverkusen

Hoffenheimin alakerta on helisemässä Leverkusenia vastaan!

Tiukasti neljän parhaan joukossa kiinni oleva Leverkusen matkaa lauantaina Hoffenheimin vieraaksi. Isäntien osalta tilanne näyttää heikolta, sillä viime aikoina taso on pudonnut valtavasti kauden parhaista jaksoista ja lisäksi poissaolot on ollut iso ongelma. Löytyykö Hoffenheimilta vastausta Leverkusenin tulivoimaan, vai tuleeko taas takkiin?

Hoffenheim on pelannut ajoittain erittäin laadukkaasti, mutta osittain loukkaantumiset on pilannut kautta. Tästä matsista muun muassa Benjamin Hübner, Dennis Geiger, Havard Nordtveit, Chris Richards ja Ermin Bicakcic ovat sivussa. Florian Grillitsch on kysymysmerkin alla. Kokonaisuudessaan Hoffenheim on painanut kuusi matsia putkeen ilman voittoa – kotona maaliton tasapeli Greuther Fürthia vastaan oli iso pettymys ja edellisellä kierroksella Freiburg murjoi Hoffenheimin puolustusta voittaen lukemin 3-4.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vierailta sivussa ovat ainakin Amine Adli, Karim Bellarabi, Jeremie Frimpong sekä Florian Wirtz. Täysin optimia avausta ei siis myöskään vieraat saa, mutta hyökkäyspäässä laatua riittää edelleen. Voitto tästä matsista toisi varaa hengittää ennen kuin kolme pistettä perässä tuleva Freiburg tulee viimeisellä kierroksella vastaan. Kunnon maali-iloittelut on jäänyt viime aikoina vähemmälle, mutta kuusi tehtyä maalia kahteen edelliseen otteluun on ihan kelvollinen suoritus. Sen sijaan puolustussuuntaan otteet on parantuneet, mutta viime aikoina vähäiset päästetyt maalit menee myös osittain vastustajien heikon hyökkäyspelin piikkiin.

Kupongille isketään yli 3,5 maalia 2,07 kertoimella. Hoffenheim on laadukas joukkue, mutta tässä taistossa se jää jopa kotikentällä vertailussa kakkoseksi. Hoffenheim pystyy kiusaamaan vieraiden puolustusta, mutta vastaavasti pienikin ylipelaaminen ja omissa kolisee. Leverkusen iskee laadukkaasti vastaan eikä se tarvitse montaa paikkaa rokottaakseen. Vaikka isoja pisteitä on tarjolla, on tässä kaksintaistelussa ainekset maalijuhliin. Myös Leverkusenin suuntaan kääntyviä vetoja kannattaa harkita.

10 euroa pelirahaa