DFB Pokal ti 18.10. klo 21:45

Hoffenheim - Schalke

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoffenheim jyräsi Schalken vain muutama päivä sitten – ihmeparannusta vieraille ei kannata odottaa!

Tiistaina Saksan cupissa otetaan revanssi Hoffenheimin ja Schalken välillä. Joukkueet kohtasivat perjantaina Bundesliigassa ja silloin kentällä oli vain yksi joukkue – Hoffenheim. Schalke ei saanut edes kotiyleisön edessä Hoffenheimia hidastettua, kuinka se onnistuu vierasviheriöllä?

Lopputuloksena 3-0 Hoffenheimin eduksi ei paljoa valehtele ottelun tasoerosta. Schalke olisi voinut maalin tehdä, mutta pisteille ei ollut mitään asiaa. Ensimmäisen jakson Hoffenheim vei 2-0 ja vaikka toisella jaksolla odotuksissa oli enemmän kiriä vierailta, onnistui Hoffenheim puolustamaan laadukkaasti tukahduttamatta omaa hyökkäyspelaamista täysin. Illan tähti oli Robert Skov, joka viimeisteli maaleista kaksi – molemmat toki rankkarista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Joukkueiden välillä on valtava tasoero, joka näkyy molemmissa päädyissä kenttää. Siinä missä Hoffenheim on Bundesliigassa päästänyt sarjan kolmanneksi vähiten omiin, on Schalke onnistunut jättämään alapuolelleen vain Bochumin. Sama pätee tehdyissä maaleissa – Schalke pystyy harvoin hallitsemaan otteluita ja luonnollisesti maalipaikat jää sitä kautta myös vähiin. Maaliodottamien osalta vieraiden päästetyt maalit voisi olla aavistuksen verran matalammalla. Osa voi olla heikkoa tuuria, mutta ei myöskään maalilla Alexander Schwolowille voi täyttä kymppiä antaa.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
1️⃣0️⃣ games, 4️⃣ clean sheets 🔒

Let's add a few more there!

Ottelun kuva tuskin paljoa muuttuu, mutta Hoffenheimin voisi kuvitella olevan vielä edellistä matsia enemmän pallossa. Pallonhallinta toki oli aavistuksen verran Hoffenheimille, mutta Schalke on ollut Bundesliigassa sarjan heikoimpia hallitsemaan palloa ja nyt vierasviheriöllä vaaditaan ennen kaikkea tiiviimpää puolustamista mitä on nähty. Uhmapelaajat oli jo ensimmäisessä kohtaamisessa Hoffenheimin puolella ja samassa veneessä jatketaan edelleen. Lapulle otetaan kotijoukkuetta -1,5 tasoituksella. Alta näet ohjeet, joiden avulla pääset puristamaan betsistä vielä viimeisetkin mehut irti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Hoffenheim -1,5 kertoimella 2,24.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,24 🤘