Bundesliiga pe 07.10. klo 21:30

Hoffenheim - Werder Bremen

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija tekee tuhoja! Onko Hoffenheimista pysäyttämään Bremenin tykkikaksikkoa?

Bundesliigassa kierros isketään käytiin Hoffenheimin isännöidessä Werder Bremeniä. Sarjanousija Bremen on aloittanut kauden pirteästi ja onnistunut aiheuttamaan harmaita hiuksia itseään vahvemmille joukkueille, mutta jälleen on kova haaste edessä, sillä myös kotijoukkueen tuloskunto on hyvä. Kokoonpanorintamalla ei näillä näkymin ole suurempia huolia kummassakaan leirissä.

Hoffenheim on kahdeksaan otteluun kerännyt kiitettävät 14 pistettä, mutta on syytä pitää mielessä, että myös jokunen hyökkäyssuuntaan heikkotasoinen jengi on ollut vastassa, mikä on auttanut pitämään vastustajien maalimäärät vähissä. Edellisellä kierroksella Hoffenheim matkasi Hertha Berlinin vieraaksi ja tyytyminen oli vain tasapeliin, vaikka paikkoja sillä olisi ollut myös täyteen pistepottiin. Kotiyleisön edessä Hoffenheim on ollut vahva saldolla kolme voittoa ja yksi tasapeli.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
"Ducksch and Füllkrug complement each other very well. They are a dangerous attacking duo and we need to be ready for them. But it is also clear that we are TSG, we have a home match and want to come out confident."

🗣️André #Breitenreiter

#TSGSVW

Sarjanousijana Bremen ei ole lähtenyt varoen liikkeelle, vaan se on päämäärätietoisesti iskenyt jokaista joukkuetta vastaan ja myös kovia päänahkoja on irronnut kauden aikana. Kovimpana tietenkin vierasvoitto Dortmundista, mutta lähtökohtaisesti myös tasapeliä Leverkusenin vieraana voidaan pitää isona onnistumisena, vaikka toki Leverkusenin alkukausi on ollut surkea. Hyökkäyspään tykitys on auttanut pistepotin kasaamisessa ja tällä hetkellä ainoastaan Bayern München on viimeistellyt Bremeniä enemmän maaleja.

Bremenillä on alla murskaava voitto Mönchengladbachin vieraana, josta on hyvä lähteä jatkamaan kohti uusia haasteita. Niclas Füllkrug oli jälleen pelipäällä viimeistellen kaksi osumaa ja tällä hetkellä hän löytyy koko sarjan maalipörssin piikkipaikalta seitsemällä maalilla. Lisäksi vihdoin ja viimein Marvin Ducksch sai maalihanat auki. Pitkään siinä kesti, mutta yllätys se ei ollut, sillä Ducksch on ollut yksi alkukauden ahkerimmista laukojista. Uhmapelaajat lähtee metsästämään vieraille lisää onnistumisia ja lapulle isketään Bremen yli 1,5 maalia, jolle MrGreen tarjoaa 2,28 kerrointa. Vieraiden tulivoima on varmasti Hoffenheimin tiedossa ja alkuun voi olla varovaisempaa, mutta nyhjäämään tässä matsissa lopulta tuskin lähdetään.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Niclas Füllkrug and @C_NK97 this big movers in the scoring charts this weekend 📈

Who from this list is bagging a brace in #MD9? 🤔

#Bundesliga | #MD8