Mestis ti 24.01. klo 18:30

Hokki - FPS

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kammottavaa – Hokin loukkaantumissuma luo kysymysmerkkejä!

Mestiksessä Hokki on saanut viime aikoina sen verran tiristettyä tulosta, että joukkue saattaa vielä yltää pudotuspeleihin. FPS:n suhteen juna alkaa olla jo mennyt, ja edessä tulee olemaan taistelu sarjassa säilymisestä. Hokilla on ollut loukkaantumisten suhteen todella vaikea kausi, eikä FPS:n pakka kestä oikein vertailua, kun Forssassa joudutaan operoimaan hyvin kapealla taloudellisella pohjalla.

Hokin poissaolot ovat olleet pitkin talvea todella ikävällä tolalla, mutta joukkue on taistellut kiitettävästi vaikeuksista huolimatta. Viikonloppuna kotimatseja oli kaksin kappalein: KeuPaa vastaan kapsahdettiin ensin rökäletappioon (Uhmapelaajat tiesi tämän jo etukäteen), mutta seuraavana päivänä TUTO:lta vietiin jatkoajalla kaksi pistettä. Nyt on edessä muutaman päivän sisään jo kolmas kotiottelu, ja tästä olisi pisteet otettava hinnalla millä hyvänsä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

FPS kärsi kolmannen perättäisen kotitappion Kooveelle, ja joukkue on yhä sarjassa toiseksi viimeisenä ennen muutaman ottelun vähemmän pelannutta Zemgalea. Alkuviikko on ohjelmaltaan kova, sillä Kajaanista forssalaiset siirtyvät Joensuuhun Kiekko-Poikien vieraaksi. Kotonaan FPS hävisi juuri viime viikolla Kiekko-Pojille, ja tuossa ottelussa Uhmapelaajat otti overilla vetovoiton.

Hokki on ollut viime ajat parempi, mutta kokoonpanojen suhteen ei näytä edelleenkään hyvältä. Siksi FPS:lle on jätettävä otteluun yllätysvaraus. Vierasvoitto on vetosuosikki, mutta otetaan panoksen suhteen rauhallisesti – 888 tarjoaa hyvän hinnan, ja tämä buukkeri alkaa olla henkilökohtaisten suosikkien joukossa. Tsekkaa itse!