Mestis ti 08.02. klo 18:30

Hokki - IPK

Hokki nauttii yliarvostusta!

Kajaanin Hokki isännöi tiistaina Iisalmen IPK:ta. Joukkueet ovat sarjataulukossa kuudentena ja yhdeksäntenä. Pasi Räsänen on kokemuksellaan loihtinut Hokille paremman kauden kuin kukaan olisi syksyllä pystynyt uumoilemaan. IPK on sen sijaan kipuillut pitkin kautta, mutta nyt näyttäisi olevan valoa tunnelin päässä.

Hokki joutui tammikuun loppupuolella pitämään taukoa koronatartuntojen vuoksi. Paluu kentille on tuonut yhden selkeän tappion ja yhden niukan voiton. Joukkue alkaa olla kokoonpanoltaan ehjä, ja ellei kukaan kärsi pitkittyneistä oireista, pitäisi tulostakin alkaa tulla. Kertoimenlaskijat tuntuvat luottavan Hokkiin kovastikin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

IPK:n pelaajaruletista ja vaikeuksista on uutisoitu pitkin kautta. Viikonloppuna IPK:sta pelasi lainasopimuksella Kärpissä kolme pelaajaa. Maalivahti Cody Porter on lainassa SaiPassa helmikuun loppuun. Lisäksi kultakypärä Janne Hämäläinen pelasi Lappeenrannassa lainassa yhden ottelun. Iisalmelaiset tekivät viime viikolla kovan ryöstöretken lounaiseen Suomeen, sillä pisteet lähtivät mukaan sekä Turusta että Forssasta. Varsinkin FPS-voittoa sopii pitää arvossaan, vaikka IPK lopussa todella kovassa pyörityksessä olikin.

Hokki nauttii ottelussa suosikkiasemasta, mutta kertoimissa tämä näkyy jo liikaakin. Lähdetään maltilla IPK:n matkaan ja puristellaan orastavan menestysputken jatkoa tasoitusvedolla – tässä vedossa lunastukseen riittää tosin maalin tappiokin. Betive pistää tuttuun tapaan markkinatopin ilmoille.

10 euroa pelirahaa