Mestis to 18.03. klo 18:30

Hokki - IPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

IPK lopettaa Hokin pyristelyt!

Kajaanin Hokki ja IPK ovat toisilleen kohtuullisen tuttuja joukkueita Mestiksessä, sillä joukkueet kohtaavat jo yhdeksännen kerran tällä kaudella. Pakotetun sarjatauon jälkeen kumpikaan ei ole ollut aivan parhaimmillaan – IPK on valunut sarjataulukossa viidenneksi ja Hokki tappioputkensa vuoksi on sarjajumbona. Hokki tarvitsisikin ehdottomasti voittoja päästäkseen jatkopeleihin.

Hokki kärsi viime viikolla suoneniskun, kun yhteistyöseura Vaasan Sport otti Eemeli Ylitalon ja Niko Kuirin takaisin omaan vahvuuteensa. Hokki joutui paikkaamaan rosteriaan omilla junioreilla. Hokki ei ole pystynyt kotonaan viime kierroksilla vastaamaan haasteeseen, sillä sekä Ketterä, Hermes että Kiekko-Pojat ovat hakeneet Kajaanista rutiinivoitot. Perättäisiä tappioita on nyt seitsemän.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK hävisi viime ottelussa vieraissa Ketterälle, mutta ottelu oli todella hyvätasoinen ja Ketterä oli ajoittain ottelussa vaikeuksissa. Iisalmelaisten peli onkin parantunut kreivin aikaan – heti tauon jälkeen viisikkopeli haki itseään useamman pelin ajan. Lähes koko kauden loukkaantuneena ollut Henry Mäntylä palaa kokoonpanoon Kajaanissa.

IPK on ottelussa iso suosikki ja se todennäköisesti antaa pahan iskun Hokin play off -unelmille Kajaanissa. Siis vierasvoittoa lapulle.